HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα Καταγγελία Κατσικόπουλου για έργα στους Καμενιάνους

Δεν πέρασαν λίγες μέρες από την καταγγελία του Δημήτρη Κατσικόπουλου για τον δρόμο στο Κάνδαλο ( διαβάστε εδώ ), απέστειλε νέα επισ...


Δεν πέρασαν λίγες μέρες από την καταγγελία του Δημήτρη Κατσικόπουλου για τον δρόμο στο Κάνδαλο (διαβάστε εδώ), απέστειλε νέα επιστολή - καταγγελία προς τον Ελεγκτή Νομιμότητας με κοινοποίηση στον Εισαγγελέα Εφετών Πάτρας αλλά και προς γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών. Η νέα καταγγελία που συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό και από τεχνική έκθεση, αφορά δρόμο στους Καμενιάνους που σύμφωνα με τον κ. Κατσικόπουλο  έχει κατασκευαστεί από τον περασμένο Απρίλιο και παρ όλα αυτά τέθηκε στην συνεδρίαση τη Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου στις 31 Οκτωβρίου 2014 προς έγκριση με θέμα "Ολοκλήρωση έργου οδοποιιας Τ.Κ Καμενιανων".

Η επιστολή - καταγγελία του κ. Κατσικόπουλου έχει ως εξής:

Σας αναφέρουμε τα παρακάτω ως Ελεγκτή Νομιμότητας των αποφάσεων
των ΟΤΑ Α βαθμού και ζητάμε να ελέγξετε την νομιμότητα απόφασης που
ελήφθη στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων, στη συνεδρίαση της 31/10/2014, είτε αυτεπάγγελτα, είτε όταν σας αποσταλεί η απόφαση απο το Δήμο Καλαβρυτων.
Συγκεκριμένα: Την 31/10/2014 κατά τη συνεδρίαση της ως ανω επιτροπής, στην οποια προεδρευει ο Δημαρχος Καλαβρυτων κος Γεώργιος Λαζουράς, ετέθη εκτός των υπολοίπων, εκτός ημερησίας διάταξης θεμάτων και το εξης : "Ολοκλήρωση έργου οδοποιιας Τ.Κ Καμενιανων".
Μετά την εισηγηση απο πλευρας Δημάρχου ερωτησαμε εαν το έργο αυτό εχει εκτελεσθει. Η απάντηση ηταν αρνητική και εν συνέχεια ζητήσαμε να μάθουμε μερικα πράγματα σχετικα με τις υπο εκτέλεση εργασιες. Εγινε αναφορά εκ μερους της πλειοψηφιας στις περιγραφομενες εργασιες ως προβλέπονται στην τεχνική εκθεση, την οποια ζητησαμε και πηραμε.
Μετα τις διαβεβαιωσεις οτι το έργο δεν εχει εκτελεσθεί ψηφίστηκε ομόφωνα. Μετα δυο ημερες μελη της παράταξης μας μετέβησαν επι τοπου και διεπιστώθη οτι και αυτο το εργο ειχε ηδη εκτελεσθεί. Και μάλιστα περι τον Απριλιο μηνα του 2014, δηλαδή κατα τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Επισυναπτουμε φωτογραφικό υλικό και την τεχνική έκθεση.

Κατόπιν τούτων Κε Γενικέ
Σας καλούμε ως ελεγκτη νομιμότητας να ελέγξετε τα καταγγελομενα και ει δυνατόν να δώσετε εντολη στην τεχνικη σας υπηρεσια οπως πραγματοποιησει αυτοψια. Αναμένουμε τις ενεργειες σας και να μας ενημερώσετε σχετικα
Τα μελη της οικονομικής επιτροπής
Κατσικοπουλος Δημήτριος
Φιλιπποπουλος Ιωαννης
Κοινοποίηση) ΥΠΕΣ Γραφειο Υπουργου
2) Εισαγγελέα Εφετων Πατρας.
Επισυναπτομενα:1)Τεχνική Έκθεση
2) Φωτογραφικό Υλικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.