HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ημέρα Αλληλεγγύης στο Μάνεσι Καλαβρύτων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου, σε συνεργασία με τους μαθητές και δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου του χωριού μας, δ...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου, σε συνεργασία με τους μαθητές και δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου του χωριού μας, διοργανώνει "Ημέρα Αλληλεγγύης" στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι μαζί, προσκαλούμε όλους τους συγχωριανούς μας σε μια μικρή αλλά συνάμα σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, σε αίθουσα του Ιατρείου μας, θα συγκεντρώνουμε τρόφιμα, τα οποία δεν χρειάζονται ψυγείο, είδη υγιεινής και ρούχα σε καλή κατάσταση.

Δεν ζητάμε καινούργια πράγματα ούτε θέλουμε να βάλουμε όσους το επιθυμούν σε έξοδα. Αυτό που ζητάμε είναι να προσφέρει ο καθένας από εμάς κάτι που δεν το χρειάζεται και δεν τον εξυπηρετεί πλέον σε κάποιον συνάνθρωπό μας που το έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια και να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας προσφέροντας με σεβασμό και αξιοπρέπεια ό,τι ο καθένας έχει ευχαρίστηση.

Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε Αγάπη και Χαρά! Μπορούμε να διευκολύνουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας! Είναι απλό. Ο καθένας προσφέρει ότι μπορεί! Περιμένουμε όλους εσάς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!
Τηλ. επικοινωνίας:
Μάνεσι: 6981027854
Αθήνα: 6977256619
Πάτρα: 6977782986

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.