HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: «Έκοψαν» την ανάσα οι αεροπορικές επιδείξεις (βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό θέαμα παρακολούθησαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στο μώλο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα. Εκεί ο πιλότος του F-16 «Ζεύς» καθήλωσ...

Ένα εντυπωσιακό θέαμα παρακολούθησαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στο μώλο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα. Εκεί ο πιλότος του F-16 «Ζεύς» καθήλωσε τους παρευρισκόμενους με τις αεροπορικές επιδείξεις και τις μοναδικές «πιρουέτες» στον αέρα.
Το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας έκανε την εμφάνιση του στον Αχαϊκό ουρανό, στις 2 το μεσημέρι και προσέφερε μοναδικές εικόνες «ζωγραφίζοντας» στον αέρα…!
Η «χορευτικές» επιδείξεις στον αέρα, ήταν ορατές από αρκετές περιοχές της Πάτρας.
Η σημερινή εκδήλωση στην Πάτρα, της Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, από την Πέμπτη 6 έως και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, που έχει προγραμματίσει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.
Οι Αεροπορικές Βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι επισκέψιμες για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες:· Την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, από 09:00 έως 17:00 · Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, από 13:00 έως 17:00Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται την Αεροπορική Βάση Δεκέλειας μετά τις 12:00.
ανταπόκριση από: patratora.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.