HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δ.Τριανταφυλλόπουλος: "Μεσαίωνας" στα ΕΛΤΑ Κλειτορίας

Για "ωμή πρόκληση του κοινού αισθήματος στην ευρύτερη περιοχή της Κλειτορίας" κάνει λόγο ο Πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης ...

Για "ωμή πρόκληση του κοινού αισθήματος στην ευρύτερη περιοχή της Κλειτορίας" κάνει λόγο ο Πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, σε δημόσια παρέμβασή του για τη σημερινή εικόνα του Υποκαταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην ορεινή Αχαία,όταν μάλιστα η Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ αυτοπροβάλλεται ως "ηγέτιδα δύναμη στις Μεταφορές" και πάνω απ' όλα ως μία Ανώνυμη Εταιρεία που με σύγχρονα μέσα και νέα δομή επιχειρεί ν' αναπτυχθεί στην ανταγωνιστική πλέον Ελληνική αγορά.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, χαρακτηρίζει "μεσαίωνα" τον σημερινό τρόπο λειτουργίας των ΕΛ.ΤΑ Κλειτορίας, αφού - όπως υποστηρίζει - εδώ και πολύ καιρό, στην εν λόγω εναπομείνασα υπηρεσία του ορεινού Δήμου Καλαβρύτων, έχει απομείνει μόνος ένας (1) Υπάλληλος, ο οποίος καλείται καθημερινά ν' αντεπεξέλθει τόσο στο άνοιγμα του Γραφείου για το κοινό, όσο και στη διανομή αλληλογραφίας σε δεκάδες ζωντανά χωριά του πρώην Δήμου Κλειτορίας. Μάλιστα, "το πλέον τραγελαφικό" - σύμφωνα με τον κ. Τριανταφυλλόπουλο είναι το γεγονός πως ο εναπομείναν υπάλληλος δεν είναι καν Διοικητικός αλλά Διανομέας (!) κι ελλείψει άλλων υπαλλήλων που συνταξιοδοτήθηκαν διαδοχικά κι ουδέποτε αντικαταστάθηκαν, εκτελεί - όπως, όπως - και τα καθήκοντά τους. Αυτό που ξεπερνά κάθε λογική είναι το καθημερινό γεγονός, ο Διανομέας να κλείνει εντελώς το Κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ όταν πρέπει να διανείμει αλληλογραφία σε σπίτια, κι επιχειρήσεις της Κλειτορίας και των γύρω Κοινοτήτων ή και Οικισμών, σε αρκετά μεγάλη γεωγραφική ακτίνα, πολλών χιλιομέτρων!

Σε δήλωσή του ο Αχαιός Πολιτευτής - όπως τονίζει άλλωστε στην καίρια επιστολή του προς τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛ.ΤΑ κ. Κωστή Μελαχροινό-αναρωτιέται:
"Πώς είναι δυνατόν δημοσίως η Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ να διατείνεται ότι είναι ένας υγιής Όμιλος Επιχειρήσεων που παρέχει σύγχρονες ταχυδρομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πολίτες και να μην κάνει τίποτα εδώ και πολλούς μήνες για να ενισχύσει τα ΕΛ.ΤΑ Κλειτορίας; Η διοίκηση βλέπει δύο διαφορετικούς κόσμους, αυτόν των μεγάλων Αστικών Κέντρων και τον άλλον αποτελούμενο από"χωριάτες" μήπως της ορεινής Ελλάδας, που ενώ κρατούν ζωντανή την επαρχία, απολαμβάνουν υπηρεσίες "μεσαίωνα"; Αυτοί, οι χιλιάδες κάτοικοι δεν πληρώνουν, δεν συνεισφέρουν στην εθνική οικονομία; Με ποιο δικαίωμα είναι "δεύτερης και τρίτης διαλογής" πολίτες για τα ΕΛ.ΤΑ";

Τέλος ο Πολιτευτής της Ν.Δ, σημειώνει:
"Είναι σκέτη πρόκληση η Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ να μιλά για "κερδοφορία, στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης κι επένδυση στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού" στα επίσημα προφίλ της και ν'αδυνατεί στην πράξη να σταθεί αξιοπρεπώς - με νέο προσωπικό και υπηρεσίες - απέναντι σε μία μικρή κοινωνία, που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νιώθει και να βιώνει την κρατική αμέλεια "!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.