HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άγγελος Τσιγκρής: «Να σταθούμε όλοι δίπλα στην Αιγιάλεια»

Ο Αχαιός Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τη σεισμική δόνηση της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου στο Αίγ...

Ο Αχαιός Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τη σεισμική δόνηση της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου στο Αίγιο- επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 10 Νοεμβρίου το Αίγιο, προκειμένου να ενημερωθεί επίσημα για την κατάσταση.
Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Τσιγκρής επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, την οικεία πρώην Αστυνομική Υποδιεύθυνση και το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.
Ο Αχαιός Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης ενημερώθηκε από το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου, με τη συμμετοχή του συνόλου της δύναμης της Υπηρεσίας, για την έκταση των ζημιών και τα μέτρα που λαμβάνονται για την ασφάλεια των πολιτών.
Επίσης, ενημερώθηκε από τους Διοικητές Ασφαλείας και Τροχαίας για τα μέτρα που λαμβάνονται σε Αστυνομικό επίπεδο.
Τέλος, ενημερώθηκε για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου από την προϊσταμένη Πρόεδρο Πρωτοδικών, τον οικείο Εισαγγελέα, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου και το σύλλογο των δικαστικών υπαλλήλων.
Κατόπιν της διεξοδικής του ενημέρωσης, ο Αχαιός Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τις τελευταίες ημέρες η Αιγιάλεια δοκιμάζεται και δικαιολογημένα έχει θορυβηθεί από την ιδιαίτερα αισθητή σεισμική δόνηση της Παρασκευής.
Χρέος όλων των αρμόδιων υπηρεσιών -σε τοπικό, περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο- είναι να σταθούν δίπλα στους πολίτες της Αιγιάλειας που δοκιμάζονται για μία ακόμη φορά από το σεισμό. Να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη στους πληγέντες και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για την ζωή και την περιουσία των πολιτών.
Ως Αιγιώτης και ως Αχαιός δηλώνω παρόν σε κάθε προσκλητήριο κινητοποίησης των αρμοδίων φορέων για την αποτελεσματική και άμεση λύση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.