HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλ.Πάτρας τίμησε το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα

Την μνήμη των άδικα εκτελεσθέντων Καλαβρυτινών, της πόλεως και των χωριών, από τα Γερμανικά Στρατεύματα κατοχής το Δεκέμβριο του 19...



Την μνήμη των άδικα εκτελεσθέντων Καλαβρυτινών, της πόλεως και των χωριών, από τα Γερμανικά Στρατεύματα κατοχής το Δεκέμβριο του 1943, τίμησε και φέτος ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας, πραγματοποιώντας σήμερα Κυριακή 7 Δεκεμβρίου το καθιερωμένο Μνημόσυνο στον κατάμεστο Ι.Ν. Αγίου Αλεξίου Πατρών, παρεκκλήσι της Αγίας Λαύρας.
Στη Θεια Λειτουργία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Χριστόφορος Μυτιλήνης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος κήρυξε τον Θείον Λόγον.
Αμέσως μετά την τελετή του μνημόσυνου ακολούθησε ομιλία από τον κ. Θεόδωρο Θανόπουλο, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, τ. Σχολικό Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής.
Το γραφείου τελετών «ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ» Φραντζή – Κωσταντακόπουλου παρασκεύασε το δίσκο με τα κόλλυβα και επιμελήθηκε όλη την εκδήλωση δωρεάν στην μνήμη τον αδικοχαμένων συμπατριωτών μας.
Τις εκδηλώσεις μνήμης που διοργάνωσε ο Παγκαλαβρυτινός με αφορμή την συμπλήρωση 71 χρόνων από το Ολοκαύτωμα, παρακολούθησαν η Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων Στέλλα Πανουτσακοπούλου, πρόεδροι τοπικών Συμβουλίων και Συλλόγων, αντιπροσωπία του Ε.Ε.Σ. και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.