HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΕΡΤΕΖΗ: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Συλλόγου Κερτεζιτών (φωτό)

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε σήμερα 27 Δεκεμβρίου 2014 το πρωί στα εγκαίνια του κτιρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερτεζιτών "ο...



Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε σήμερα 27 Δεκεμβρίου 2014 το πρωί στα εγκαίνια του κτιρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας". 
Το κτίριο που ηταν παλιά αποθήκες του συνεταιρισμού Κέρτεζης και μετέπειτα αποθήκες του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, παραχωρήθηκε στο σύλλογο Κερτεζιτών και αφού ανακαινήθηκε, στεγάζει από σήμερα τον σύλλογο και τις δραστηριότητες του.
Στα εγκαίνια που τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος Καλαβρύτων π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και ο εφημέριος Κερτεζης π.Ανδρέας Ρηγόπουλος, παραβρέθηκαν ο Βοηθός Δημάρχου στα θέματα Παιδείας κ. Μαγκαφάς Νικόλαος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου,  ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δημήτριος Βαρβιτσιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ευτυχία Παπαναγιώτου και Σωτήρης Δουκλιάς, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Βασίλης Φιλιππόπουλος, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Σκεπαστού κ. Ν. Μιχαλόπουλος, ο εκπρόσωπος του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πάτρας κ. Αγγελόπουλος, ο εκπρόσωπος της Γαλακτοκομικής Ένωσης κ. Θεοδωρος Σούκας και πλήθος κόσμου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου  κ. Γεωργία Χασαποπούλου στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία του συλλόγου, στην παραχώρηση του κτηρίου και στην ανακατασκευή του.
Ακολούθησε πλούσιος μπουφές με εξαιρετικά εδέσματα.

Ευχόμαστε στον Σύλλογο Κερτεζιτών καλή επιτυχία στο έργο του για την διατήρηση της ιστορίας και του πολιτισμού αυτής της πανέμορφης γωνιάς των Καλαβρύτων.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

3 σχόλια

  1. ...αν δε με απατά η μνήμη μου αρχιερατικός επίτροπος ήταν ο μακαριστός παπα-Γιώργης και μετά την κοίμηση του δεν υπήρξε διάδοχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έτσι είναι έχετε δίκιο, ακομα δεν εχει ορισθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλοριζικος και καλης σας επιτυχια στης δραστηριοτητες σας, χρονια πολλα στο Δ,Σ του συλλογου και σε ολλους τους κερτεζητες---καλαβρυτηνους. καλη πρωτοχρονια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.