HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, η μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσαν τα χορευτικά τμήματ...


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, η μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσαν τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, στο κοσμικό κέντρο ΚΟΡΑΛΛΙ στην Πάτρα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό τη διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου μας, αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών και των φίλων του Συλλόγου με σύνθημα, «τα βάσανα και οι καημοί με το χορό ξεχνιούνται»
Πήραν μέρος πέντε χορευτικά τμήματα του Π.Σ. τα οποία παρουσιάσουν χορούς από την Ελλάδα, αλλά και λαϊκούς και Ευρωπαϊκούς.
Το πλούσιο φαγητό το κρασί που έρεε άφθονο ξεσήκωσαν όλους στο χορό μέχρι αργά το βράδυ, σε ένα γνήσιο Ελληνικό γλέντι όπως τα παλιά καλά χρόνια.
Το Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού, ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους, που έδωσαν για μια ακόμη φορά δυναμικά το παρών, στηρίζοντας το Σύλλογο στην προσπάθειά του να μεταλαμπαδεύσει την παράδοση του τόπου μας στις νεότερες γενιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.