HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με επιτυχία η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Καλάβρυτα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΟΜ Σύριζα Καλαβρύτων στις 13 Δεκεμβρίου 2014 στο Αρχοντικό της Παλαιολ...

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΟΜ Σύριζα Καλαβρύτων στις 13 Δεκεμβρίου 2014 στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας με αφορμή τη συμπλήρωση 71 χρόνων από το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Γιώργος Κατρούγκαλος (Ευρωβουλευτής Συριζα), ο οποίος μίλησε αναλυτικά για το Κατοχικό Δάνειο και το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων. Αναφέρθηκε επίσης στο κλίμα που επικρατεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και τόνισε πως και η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου στο διάγγελμα της έλεγε πως υπάρχει μια πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και πως θα πρέπει να υπάρχει σταθερότητα μέσω της συνεργασίας της κατοχικής κυβέρνησης με τους κατακτητές της. Στην συνέχεια μίλησε ηΤασία Χριστοδουλοπούλου (Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Σύριζα) η οποία μίλησε για το θέμα του φασισμού και του ρατσισμού στην Ελλάδα, την επιρροή και την εξέλιξη του μέσα από την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας. Στην συζήτηση συμμετείχε και ο Μανώλης Γλέζος μέσω skype με απευθείας σύνδεση από τις Βρυξέλλες, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα των Γερμανικών οφειλών και σχολίασε τις δηλώσεις Σόιμπλε πως “το θέμα των οφειλών θεωρείται λήξαν”. Όπως έχει τονίσει ο Μανώλης Γλέζος και στο παρελθόν, οι δηλώσεις Σόιμπλε σημαίνουν αναγνώριση ως προς το θέμα των οφειλών από την μεριά της Γερμανίας και πως αυτό έληξε εφόσον δεν συζητήθηκε.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι δυο βουλευτές Αχαΐας του Σύριζα, Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστας Κούκιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος Χαρίλαος Ερμείδης και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.