HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Έκτακτο δελτίο εξέδωσε η ΕΜΥ

Έκτακτο Δελτίο εξέδωσε η Εθνική μετεωρολογική υπηρεσία καθώς ο καιρός επιδεινώνεται με βροχές καταιγίδες και ενίσχυση των ανέμων. Άστα...

Έκτακτο Δελτίο εξέδωσε η Εθνική μετεωρολογική υπηρεσία καθώς ο καιρός επιδεινώνεται με βροχές καταιγίδες και ενίσχυση των ανέμων.
Άστατος ο καιρός τις επόμενες μέρες με αρκετές βροχές, δείτε αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Δείτε αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ:
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες αύριο Τρίτη 2-12-14 και απο τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία την Τετάρτη 3-12-14 θα επεκταθούν σχεδόν σε όλη τη χώρα.
Πιο συγκεκριμένα:
Την Τρίτη 2/12, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία τη Δυτική Στερεά, το Νότιο Ιόνιο και πιθανώς τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο.
Αύριο Τετάρτη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά περιόδους στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες.
Την Πέμπτη τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Ανατολική χώρα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.