HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κατσικόπουλος: Τραγική και Δουλοπρεπής ανακοίνωση Λαζουρά

Ανακοίνωση με έντονο ύφος και βαρύς χαρακτηρισμούς εξέδωσε ο Δημήτρης Κατσικόπουλος σχετικά με την ανακοίνωση του Δήμου Καλαβρύτων για τ...

Ανακοίνωση με έντονο ύφος και βαρύς χαρακτηρισμούς εξέδωσε ο Δημήτρης Κατσικόπουλος σχετικά με την ανακοίνωση του Δήμου Καλαβρύτων για την χρηματοδότηση του Χιονοδρομικού κέντρου απο το Γερμανοελληνικό Ταμείο (διαβάστε εδώ)
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: 
Μονο τραγική και δουλοπρεπή μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την ανακοινωση του κου Λαζουρής, σχετικά με την επικείμενη, αν και πότε, χρηματοδοτηση του Χιονοδρομικου Κέντρου Καλαβρυτων, απο το Γερμανοελληνικο Ταμείο, με 126.000 ευρό. Ο κος Δήμαρχος έχει τεράστια ευθύνη , διοτι ο Δήμος Καλαβρυτων με Δημαρχο τον ιδιο πρωτοστατεί να συμπαρασυρει και αλλες μαρτυρικές πολεις στον ολισθηρο δρομο που επελεξε ο ιδιος. Αλλα εις ματην. Δεν τον ακολουθουν.
Ξεχνα ο κος Λαζουρας οτι λιγο κατω απο το Χιονοδρομικο δολοφονηθηκαν ανανδρα εκατονταδες Καλαβρυτινοι στη Ραχη του Καπη.
Το χαπι δεν χρυσωνεται οσες ευχαριστιες κι αν απευθυνει ο κος Λαζουρας στους Γερμανους. Και κορωνες του τυπου δεν υποστελουμε την σημαια των διεκδικησεων απεναντι στους Γερμανους μονο θυμηδια προκαλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.