HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι Σκακιστικές εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητι...

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, μετά από ομόφωνη έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων (Αρ. Απόφασης 180/2014) και τουΥπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. 176124/Γ7-30-10-2014), διοργάνωσε(5-6/12/14) υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Αρ. Απόφασης 94124/27-09-2014), με την στήριξη του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ) και της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ), τον
2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΙΤΣΟΥ και τους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Rapid Επισυνάπτουμε τις ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.
Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, πραγματοποιούνται και σημαντικές παράλληλες Εκδηλώσεις, όπως Εκθέσεις (“Σκακιστικού Σκίτσου Ξένων Γελοιογράφων”-“Αρχειακού Φωτογραφικού και ΔημοσιογραφικούΥλικού”-“Σκακιστικού Βιβλίου”- “Χειροτεχνιών Περιθαλπομένων ΚΕΔΙΚ”), Τιμητικές Διακρίσεις, Βραβεύσεις κλπ.


Η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων είχε μεγάλη επιτυχία: επισκέπτες από όλη την Ελλάδα ήλθαν και τίμησαν με την παρουσία τους τις Εκδηλώσεις. Πασίγνωστοι Ζωγράφοι-Γελοιογράφοι-Σκιτσογράφοι (Ιωάννης Γερούριας-Γρηγόρης Γεωργίου-Σταμάτης Κυριτσόπουλος-Σεραφείμ Μπάκουλης κα), μαζί με βραβευμένους μαθητές-μαθήτριες-σπουδαστές-φοιτητές, θαύμασαν την πρωτότυπη έκθεση με τα Σκακιστικά Σκίτσα, εκφράζοντας τα καλύτερα λόγια για την όλη προσπάθεια, που σημείωσε αύξηση δημιουργιών 43,45% σε σχέση με το 2013.
Από την άλλη μεριά, οι δύο πρώτοι γύροι των Πανελληνίων Σκακιστικών Αγώνων Rapid, πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα: μαι πανδαισία νέων και παλαιών σκακιστών, περισσότεροι σε αριθμό από τους 62 που ήταν πέρυσι, έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους. Στην βαθμολογία προηγούνται (μεταξύ των άλλων) με 2 νίκες οι Χρύσανθος Πούντζας (τ. Πρωταθλητής Ελλάδος)- Κατσιγιάννης-Πιλάλης-Μπλέκερ και άλλοι, ενώ αξιοπρόσεκτη είναι η μεγάλη συμμετοχή Καλαβρυτινών και Αθλητών του ΣΕΠΟΚΕ. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν αργά το μεσημέρι της 6/12/2014, με τις επίσημες απονομές και βραβευσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.