HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ - Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου ΣΥΡΙΖΑ

Την Πέμπτη 15 -01 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, που βρίσκονται επί της οδού Ερμού 18. ...



Την Πέμπτη 15 -01 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, που βρίσκονται επί της οδού Ερμού 18.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα καθώς και μεγάλου αριθμού πολιτών.
Στις ολιγόλεπτες ομιλίες που έγιναν από τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Ριζούλη Ανδρέα και τον εκπρόσωπο τύπου Λάμπρου Γιάννη τονίστηκε η κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Γενάρη.
Αναφέρθηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε μέσα από τη συμμετοχή του στους αγώνες ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και με το πρόγραμμά του, να δώσει στον ελληνικό λαό την ελπίδα αλλά και τη βεβαιότητα πως υπάρχει και άλλος δρόμος. Ο δρόμος της αξιοπρέπειας, ο δρόμος της δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας.
Τονίστηκε ότι ο αγώνας είναι δύσκολος αλλά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.
Στις εκλογές στις 25 του Γενάρη ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να βγει ισχυρός ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμά του και η αυτοδυναμία είναι όλο και πιο κοντά.
Κανένας εφησυχασμός, εγρήγορση μέχρι την τελευταία στιγμή.
Από νωρίς λειτούργησε ρεφενέ κουζίνα από τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες του ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.