HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

19 Ιανουαρίου η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Λαϊνιώτη

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Πάτρα, πραγματοποιεί την προσεχή Δευτέρα 19 Ιανουαρίου (ώρα 7 το απόγευμα) στις αίθουσες του ...

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Πάτρα, πραγματοποιεί την προσεχή Δευτέρα 19 Ιανουαρίου (ώρα 7 το απόγευμα) στις αίθουσες του ξενοδοχείου «Αστήρ», ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες Γιάννης Λαϊνιώτης, απευθυνόμενος στους πολίτες της Αχαΐας, εν όψει των επικείμενων κρίσιμων εθνικών εκλογών.
Στην ομιλία του ο Γιάννης Λαϊνιώτης, αναμένεται να αναφερθεί εκτενώς στην αναγκαιότητα υπερψήφισης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», που από την 26η Ιανουαρίου, όπως σημειώνει, «θα είναι οι θεματοφύλακες των αρχών και των αξιών της Δημοκρατίας, του Συντάγματος και της ασφάλειας των πολιτών. Θα είναι οι εγγυητές για τη δημιουργία μιας Κυβέρνησης εθνικής ενότητας, η οποία με απόλυτο σεβασμό στο Σύνταγμα δεν θα εκτελεί εντολές ξένων, αλλά θα λειτουργεί σύμφωνα με τις εντολές του ελληνικού λαού, εφαρμόζοντας μια νέα πολιτική».
Ο Γιάννης Λαϊνιώτης, αναμένεται να αναφερθεί και στη δική του αγωνιστική παρουσία, ζητώντας από τους πολίτες τον σταυρό στο όνομά του, με το ψηφοδέλτιο Αχαΐας των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων»
Ανάμεσα στα άλλα, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ. αναμένεται να υπογραμμίσει στην ομιλία του:
«Εγώ δεν ψήφισα κανένα μνημόνιο! Δεν υποθήκευσα το μέλλον της νέας γενιάς, δεν φαλκίδευσα την πορεία της χώρας.
Παραμένω απολύτως συνεπής σε αυτά που πιστεύω και στις αντιμνημονιακές Αρχές μου, ασυμβίβαστος και ντόμπρος στο λόγο μου.
Ήμουν και είμαι δίπλα σας, κοντά στον καθημερινό πολίτη, στα εύκολα και στα δύσκολα. Με ξέρετε και σας ξέρω! Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο. Θα είμαι κοντά σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς. Και τώρα και μετά τις εκλογές.
Και αύριο ως μέλος του Εθνικού Κοινοβουλίου, εφόσον μου δώσετε την εντολή με την ψήφο σας, θα προασπίσω τα συμφέροντα του τόπου μας, της Πατρίδας μας και όλων των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.