HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άγγελος Τσιγκρής: "Είμαι περισσότερο έτοιμος από ποτέ..."

"Προέρχομαι από την κοινωνία, ανήκω στην κοινωνία, αγωνίζομαι για την κοινωνία και λογοδοτώ μόνο σε αυτή». Με αυτά τα λόγια ο Εγκλη...

"Προέρχομαι από την κοινωνία, ανήκω στην κοινωνία, αγωνίζομαι για την κοινωνία και λογοδοτώ μόνο σε αυτή». Με αυτά τα λόγια ο Εγκληματολόγος, πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Άγγελος Τσιγκρής, δίνει το στίγμα της δυναμικής υποψηφιότητάς του με αφορμή την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στην Αχαΐα αλλά και το στίγμα του πεδίου ενδιαφέροντός του, που στρέφεται αποκλειστικά στις ανάγκες της κοινωνίας και στους ανθρώπους του νομού. Στους ανθρώππους οι οποίοι - όπως σημειώνει- «έχουν ανάγκη όχι από απρόσωπους οδηγούς, αλλά από συμμάχους και συνοδοιπόρους για να δώσουμε μαζί τη μάχη της εξόδου από την κρίση, για να δώσουμε λύσεις στα πολλά προβλήματα, για να αγωνιστούμε για τον τόπο και την χώρα, με γνώμονα την λογική και το συναίσθημα. Την λογική, για να ξεπεράσουμε τους σκοπέλους και το συναίσθημα για να πάμε μπροστά με πάθος και πίστη σε ένα καλύτερο αύριο".
Και συνεχίζει ο κ. Τσιγκρής: «Είμαι παρών. Είμαι έτοιμος όσο ποτέ. Είμαι εδώ, δίπλα στους πολίτες της Αχαϊας, τους οποίους δεν έρχομαι σήμερα να συναντήσω , να τους σφίξω το χέρι και να τους συστηθώ. Ήμουν εδώ και από χθες και από προχθές, κοντά τους, στα καλά και τα κακά, στα εύκολα και στα δύσκολα και έμαθα από αυτούς τι σημαίνει να πορεύεσαι μαζί και να να κοιτάς στα μάτια τον άλλον και όχι να του δίνεις αόριστες υποσχέσεις, για να υφαρπάξεις την ψήφο του, ποντάροντας στην ανάγκη του. Την ανάγκη του πολίτη εγώ την σέβομαι. Την θεωρώ ιερή.
Ήμουν εδώ να ακούω και να καταγράφω προβλήματα, να συζητώ τρόπους για λύσεις, να ακούω προτάσεις, από την δική μου μεγάλη οικογένεια, τους ανθρώπους της Αχαϊας και θα εξακολουθήσω να είμαι δίπλα τους και μετά, γιατί αυτό υπαγορεύει όχι μόνο η συνείδησή μου, αλλά και η ανάγκη μου να αισθάνομαι χρήσιμος και ουσιαστικός. Δεσμεύομαι ότι θα υπηρετήσω τον τόπο μου με αξιοπρέπεια, με αξιοσύνη, με ήθος, με διαφάνεια, με εντιμότητα, με ειλικρίνεια, με αξιοπρέπεια, με σεβασμό και σοβαρότητα, δίνοντας μάχες καθημερινές στο πλευρό αυτών που έχουν ανάγκη.
Αυτό το συμβόλαιο αξιοπρέπειας με τους πολίτες θα το τηρήσω από το πρώτο μέχρι το τελευταίο του γράμμα. Το μόνο που ζητάω για να αποδείξω ποιός είμαι και τι μπορώ, είναι μια ευκαιρία, για να την κάνω ευκαιρία όχι για μένα αλλά για τον τόπο μου. Δίνω λόγο τιμής στην Αχαϊκή κοινωνία ότι δεν θα μετανιώσει αν μου δώσει την ευκαιρία που ζητώ", κατέληξε ο κ. Τσιγκρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.