HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με λαμπρότητα εορτάστηκε ο Πολιούχος των Καμενιάνων Άγιος Αθανάσιος

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε ο πολιούχος των Καμενιάνων Άγιος Αθανάσιος, από Καμενιανίτες- Δροβολοβίτες και επισκέπτες μας που τίμησ...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε ο πολιούχος των Καμενιάνων Άγιος Αθανάσιος, από Καμενιανίτες- Δροβολοβίτες και επισκέπτες μας που τίμησαν το χωριό μας και τον προστάτη μας εν μέσω χειμώνος!!!
Μετά την Θεία λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ναό μας ακολούθησε η κοπή της πίτας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ –ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ –ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», προσφορά για τους μονίμους κατοίκους των Καμενιάνων!!!!
Το φλουρί τούτη τη χρονιά βρέθηκε στο κομμάτι του εορτάζοντος πολιούχου μας Αγίου Αθανασίου. Να μεσιτεύει υπέρ πάντων ημών.
Την Θεία λειτουργία τέλεσε ο ιερέας μας π. Νικόλαος Σωτηρόπουλος, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους: Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Καλαβρύτων για την Δημοτική Ενότητα Αροανίας κ. Λιακόπουλος Παναγιώτης, εκπροσωπώντας και τον Δήμαρχο κ. Λαζουρά Γεώργιο.
Επίσης παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος της τοπ. κοινότητας Καμενιάνων, πολλά μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και πλήθος επισκεπτών.
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της «ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» του συγγραφέα και φίλου Λειβαρτζινού Νίκου Παπακωνσταντόπουλου μετά της συζύγου του, στον εσπερινό του εορτάζοντας ναού μας, την 17η-1 2015.
Τους ευχαριστούμε όλους και ευχόμαστε ο πολιούχος μας Άγιος Αθανάσιος να μεσιτεύει στον Κύριο, εις βοήθειαν πάντων ημών και υμών!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ –ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ –ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ
Ο πρόεδρος
Κωνσταντίνος Νικολόπουλος- Καμενιανίτης

Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΙΑΝΩΝ!!!! ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.