HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ι.Μ.Καλαβρύτων - Διαγωνισμός προμήθειας τροφίμων για τα συσσίτια απόρων και αστέγων

Προκειμένου το Ταμείο Φιλανθρωπίας και Ευποϊίας της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας να προβεί στην προμήθεια ειδών τροφίμων ...

Προκειμένου το Ταμείο Φιλανθρωπίας και Ευποϊίας της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας να προβεί στην προμήθεια ειδών τροφίμων για την ενίσχυση των συσσιτίων απόρων και αστέγων ύψους 30.000 ευρώ με ΦΠΑ, επιχορήγηση του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων & Αλληλεγγύης, βάσει της αποφάσεως του υπ αριθμ 1/2015 Πρακτικού του, επαναλαμβάνει τήν προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά για την προμήθεια ειδών τροφίμων ενώ για την ομάδα ελαιολάδου, κριτήριο κατακύρωσης θα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών της υπηρεσίας εμπορίου της οικείας Περιφέρειας και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως , οδός Ρωμανιώλη 43 στο Αίγιο την 03-02-2015 ημέρα Τρίτη ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10.00 και ώρα λήξης 10.30
Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών), καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της Ιεράς Μητροπόλεως.
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., οι κρατήσεις 1,5 % υπέρ Τ.Α.Δ.Κ.Υ. – Τ.Ε.Α.Δ.Υ., 0,5% υπέρ Τ.Π.Δ.Υ., 0,10 % υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), τα έξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.
Αντίγραφο της διακήρυξης και των λοιπών στοιχείων του διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν από τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, οδός Ρωμανιώλη 43 στο Αίγιο από τον κ. Νικόλαο Τσάτσαρη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλ. Επικοινωνίας 26910 21777.
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.
Ο Μητροπολίτης
+Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.