HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νταβλούρος: Εφτασε η ώρα της αλήθειας

«Έφτασε η ώρα της αλήθειας. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου το διακύβευμα είναι εάν θα πάμε στο χειρότερο ή θα εμμείνουμε σε ένα περιβά...

«Έφτασε η ώρα της αλήθειας. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου το διακύβευμα είναι εάν θα πάμε στο χειρότερο ή θα εμμείνουμε σε ένα περιβάλλον οικονομικής και πολιτικής σταθερότητας».
Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νταβλούρος, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής σε συγκέντρωση ψηφοφόρων του στο κέντρο «Ελαία», στο Ρίον.
Εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Νταβλούρος επεσήμανε ότι «εμπορεύεται πολιτικά τον ανθρώπινο πόνο με ανέφικτες υποσχέσεις».
«Μοιράζουν φρούδες ελπίδες ενώ δεν έχουν πειστικές προτάσεις για τη χρηματοδότηση της χώρας, η οποία είναι στον αέρα» τόνισε ο κ. Νταβλούρος, επισημαίνοντας ότι «τη μια λένε ότι δεν θα πληρώνουν και την άλλη ότι θα τυπώνουν ευρώ».
Ωστόσο, όπως επεσήμανε ο κ. Νταβλούρος, η Ελλάδα είναι σε μια κρίσιμη κατάσταση και είναι άκρως απαραίτητη η ολοκλήρωση της αξιολόγησης για να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη ρευστότητα.
«Στην εντατική είμαστε, ακόμη δεν έχουμε πάρει εξιτήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά αλλά, όπως πρόσθεσε, «ο κ. Τσίπρας σε ένα τέταρτο συνέντευξης γέμισε τον κόσμο ευτυχία, έχοντας σαν ευαγγέλιο του τον κρατισμό, ο οποίος μας έφτασε εδώ».
Παράλληλα, επεσήμανε: «Κομμουνιστικά παράγωγα είναι αυτοί. Ας μην κρυβόμαστε. Υπερασπίζονται από τη μια το αντάρτικο της πόλης και από την άλλη παρουσιάζονται ως ευρωπαϊστές».
Ο κ. Νταβλούρος υπογράμμισε επίσης ότι «την ώρα που μια κοινωνία βγαίνει από τη συμφορά, την περιμένει στη γωνία ο Τσίπρας για να πάρει την εξουσία, εκμεταλλευόμενος και τα δικά μας λάθη. Γιατί κάναμε λάθη, τα οποία ήταν παράγωγα της ανάγκης για τη διαχείριση της κρίσης.
Και καταλήγοντας, σημείωσε: «Ζητώ τη στήριξη σας και σας καλώ να σκεφτείτε τι διακυβεύεται στις εκλογές, να σκεφτείτε υπεύθυνα, και σε μια προοπτική ελπίδας να ψηφίσετε την Κυριακή με το βλέμμα στη Δευτέρα».
-Το βράδυ του Σαββάτου ο κ. Νταβλούρος μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση στη Δαφνούλα Ερυμάνθου, ενώ το πρωϊ της Κυριακής παραβρέθηκε σε μνημόσυνο στα Σελλά για τους εκτελεσθέντες από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.