HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με φορείς της Αιγιάλειας για τον ΧΥΤΑ

Αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους της Δυτικής Αιγιάλειας, για το φλέγον θέμα της περιοχής μας, το Χ.Υ.Τ.Α Παπ...

Αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους της Δυτικής Αιγιάλειας, για το φλέγον θέμα της περιοχής μας, το Χ.Υ.Τ.Α Παπανικολού.
Το παρών έδωσαν η εκ νέου υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου, ο υποψήφιος βουλευτής Ανδρουτσόπουλος Αποστόλης και ο Βεμής Εμμανουηλ, μέλος των Οικολόγων Πράσινων και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μαρία Κανελλοπούλου : Με το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων δεν πρέπει να παίζει κανένας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Παπακωσταντίνου και Δημήτρης Μπούρδος , από την Δρασυ Αιγιαλέων , ενημέρωσαν τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το φλέγον θέμα που απασχολεί τους κατοίκους της Αιγιάλειας .

Κώστας Παπακωσταντίνου: Υπάρχουν λύσεις για την διαχείριση των σκουπιδιών στον 21 αιώνα, ο ΧΥΤΑ Παπανικολού ειναι εκτός τόπου και χρόνου

Ο πρόεδρος των Καμαρών Παναγιώτης Περλέγκας και αντιπροσωπία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, παρουσίασαν τα πραγματικά προβλήματα της Δυτικής Αιγιάλειας.

Ανδρουτσόπουλος Αποστόλης : Πρέπει να τηρηθεί πλήρως η νομιμότητα, μεγάλη η ευθύνη της περιφέρειας.

Βεμής Εμμανουηλ : Μια σοβαρή περιβαλλοντική μελέτη δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνει το έργο σε αυτή την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.