HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποκρυφιστική οργάνωση ξαναχτύπησε στα Καλάβρυτα με συμμάχους Καλαβρυτινούς

Δυστυχως η αποκρυφιστική οργάνωση που δρούσε στα Καλάβρυτα πριν δυο χρόνια και είχε αποκαλύψει και ενημερώσει το kalavrytanews.co...



Δυστυχως η αποκρυφιστική οργάνωση που δρούσε στα Καλάβρυτα πριν δυο χρόνια και είχε αποκαλύψει και ενημερώσει το kalavrytanews.com (διαβάστε εδώ), έκανε την εμφάνισή της πάλι, αυτή τη φορά βρίσκοντας συμμάχους στα Καλάβρυτα αφού βρήκε βήμα σε  blog των Καλαβρύτων που χωρίς να γνωρίζει (;) δημοσιεύει κείμενο της εκπροσώπου της, υπογράφοντας με ψευδώνυμο...
Η αποκρυφιστική αυτή οργάνωση με πλοκάμια σε ολόκληρη την Ελλάδα  με την ονομασία "Alpha Chi Consultans - Σύμβουλοι του Αρχέγονου Φωτός"  εκπροσωπεί τον Γερμανό ιδρυτή της Άγκνι Eickermann που αυτοαποκαλείτε και Βούδας. Ο κ. Άγκνι στην δεκαετία του 80, άρχισε στη Γερμανία να εκπαιδεύει "πνευματικούς συμβούλους" δημιουργώντας ένα αποκρυφιστικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο.
Εδώ και 20 χρόνια διοργανώνουν τα "σεμινάρια" όπως τα αποκαλούν με την ονομασία: "Δρόμο Προς το Φώς®“ και στο κάλεσμά τους χαρακτηριστικά αναφέρουν:
"Εάν θέλετε όμως καθοδήγηση και βοήθεια και θέλετε να επιταχύνεται τις διαδικασίες, βρείτε το δάσκαλο σε οποιαδήποτε πολιτεία, οπού προσφέρει το «Δρόμο προς το Φως».

Πρόκειται για μια αποκρυφιστική οργάνωση - θρησκεία με ανατολικές ρίζες που χρησιμοποιούν ανορθόδοξες «θεραπευτικές» μέθοδους που προϋποθέτουν και θεμελιώνονται σε εξωχριστιανικές περί Θεού, κόσμου και ανθρώπου αντιλήψεις τις οποίες, συνήθως εν αγνοία τους, οικειοποιούνται οι άνθρωποι πού τις χρησιμοποιούν.
Χρησιμοποιούν μέθοδους όπως βελονισμό, Feng–Shui, αρωματοθεραπεία, yoga και τελετές διαλογισμού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που στα Καλάβρυτα και στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποιούνται τέτοιες ομάδες που όμως πάντα θα μας βρίσκουν απέναντί τους, χωρίς να μας τρομάζουν οι απειλές τους. 

Δυστυχώς αυτή την φορά βρήκαν συμμάχους μέσα στα Καλάβρυτα και βήμα σε blog των Καλαβρύτων .......................

Οι φωτογραφίες είναι από τις τελετές που έκαναν στις 07/10/2012 στο Βέλο Κορινθίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.