HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Αιγίου

Την προσεχή Κυριακή 1η Μαρτίου 2015 (Α΄Νηστειών) και περί ώρα 6.30΄ μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου, θα τελεσθεί ο Β...

Την προσεχή Κυριακή 1η Μαρτίου 2015 (Α΄Νηστειών) και περί ώρα 6.30΄ μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου, θα τελεσθεί ο Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας. Το Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Δορμπαράκης, με θέμα: «Η αληθινή έννοια της Ορθοδοξίας».
Τους Εκκλησιαστικούς ύμνους θα αποδώσει Χορωδία Αποφοίτων Μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως υπό την Διεύθυνση του Μουσικοδιδασκάλου κ. Βασιλείου Μπίκου.
Την Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού, θα αναμεταδώσει απ’ ευθείας ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως στα 91,2 FM .
Επίσης την Τετάρτη 4η Μαρτίου ε.ε. και ώρα 7:15΄ μ.μ. στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου, θα τελεσθεί η Θεία λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, διά τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου, Στέγης υγειονομικών, Ε.Ε.Σ. και Ι.Κ.Α. καί δι' όσους Χριστιανούς μας ἐπιθυμοῦν.
Προσκαλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί, όπως προσέλθουν στις ως άνω Λατρευτικές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.