HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με Πολύ κέφι ο χορός των Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Καλαβρύτων & Αιγιαλείας

Μία ιδιαίτερα διασκεδαστική βραδιά πέρασαν τα μέλη του Συλλόγου Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, τα μέλη της Πολυφωνι...

Μία ιδιαίτερα διασκεδαστική βραδιά πέρασαν τα μέλη του Συλλόγου Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, τα μέλη της Πολυφωνικής Χορωδίας Αιγιαλείας, της Ιονίου Βιβλιοθήκης και οι φίλοι του Συλλόγου στο «Γλέντι της Αποκριάς», που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Κεφαλλήνων και Ιθακησίων το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα του κέντρου «ΜΑΡΙΤΙΜΟ» στην Άκολη.
Παρόντες μεταξύ πολλών φίλων και το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας. Ξεχωριστό ήταν το κρασί που προσφέρθηκε και ήταν μία ευγενική χορηγία της οινοποιίας «ΚΤΗΜΑ ΑΧΑΙΩΝ» της οικογένειας Κατσικώστα. Πλούσια ήταν και τα δώρα προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας, καθώς και φίλων και μελών του Συλλόγου. Η φιλοξενία από πλευράς του Συλλόγου ήταν ιδιαίτερα ζεστή. Η εκδήλωση άφησε τις πιο ωραίες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων
Αιγιαλείας και Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.