HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διονύσης Μεσσάρης - Ο Aχαιός Διευθυντής Εκπαίδευσης στο Νότιο Αιγαίο

Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν να είναι ο Αχαιός  Διονύσης Μεσσάρης.  Ο εμπειρότατος...

Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν να είναι ο Αχαιός Διονύσης Μεσσάρης. Ο εμπειρότατος καθηγητής Φυσικής με θητεία και στα Καλάβρυτα μέσα από πρωτότυπες και ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες του, ανέδειξε το έργο των μαθητών, έκανε τους μαθητές να αγαπήσουν περισσότερο το σχολείο και τη μάθηση, ενώ έκανε ένα ζηλευτό «άνοιγμα» στην κοινωνία, φέρνοντας τους γονείς και τους φορείς πιο κοντά στα σχολεία.
Όπως δηλώνει: "Ο μεγάλος μου "έρωτας" είναι το ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ-ΑΚΡΑΤΑΣ. Στην Κλειτορία αλλά και σε τόσα άλλα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη χώρα εφαρμόζονται οι βασικές κατευθύνσεις της σύγχρονης εκπαίδευσης ..ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ..ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ..ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ ..ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ...ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ...ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ....και τα παιδιά δημιουργούν και μαθαίνουν ευχάριστα .....Σχολεία του μέλλοντος".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.