HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Βροχές και καταιγίδες από Τετάρτη

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υ...


Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές προβλέπονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (25-02-2015) έως και τις βραδινές ώρες της Παρασκευής (27-02-2015)

Πιο αναλυτικά:
Την Τετάρτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στη Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και το ανατολικό Αιγαίο.
Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας οι οποίες στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και τη δυτική Στερεά κατά τόπους θα είναι πυκνές.
Την Πέμπτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σε όλη σχεδόν τη χώρα οι οποίες την Παρασκευή σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια.

O Kαιρός στα Καλάβρυτα
Απόψε
Συννεφιά με βροχή ή χιονόνεροΧαμηλή: 0  oCΝ  με  11 km/h
Τετ, 25 Φεβ
Βροχή ή χιονόνερο νωρίς το πρωί,  ασθενής βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συννεφιά αργά τη νύχτα.oC / -1 oC  με 19 km/h
Πεμ, 26 Φεβ
Ασθενής χιονόπτωση νωρίς το πρωί, ισχυρή βροχή ή χιονόνερο για το υπόλοιπο της ημέρας.oC / -1 oC  με 8 km/h
Παρ, 27 Φεβ
Βροχή ή χιονόνερο το πρωί,  ασθενής βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πιθανή βροχή ή χιονόνερο αργά τη νύχτα.oC / -1 oC  με 8 km/h
Σαβ, 28 Φεβ
Συννεφιά νωρίς το πρωί,  ασθενής βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συννεφιά αργά τη νύχτα.oC / -1 oC  με 4 km/h
Κυρ, 1 Μαρ
Συννεφιά το πρωί, συννεφιά με βροχές για το υπόλοιπο της ημέρας.10 oC / -1 oC  με 6 km/h
Δευ, 2 Μαρ
Πιθανή βροχή ή χιονόνερο νωρίς το πρωί,  ασθενής βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρός καιρός το βράδυ.oC / oC  με 7 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.