HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Αφιλόξενη" η Α.Ε.Καλαβρύτων φιλοδώρησε πέντε γκολ την Ζήρια

Στους ...5 ανέμους σκόρπισε η Α.Ε.Καλαβρύτων την ομάδα της Ζήριας αφού τη φιλοδώρησε με  πέντε γκολ και εξακολουθεί να καταδιώκει την πρ...

Στους ...5 ανέμους σκόρπισε η Α.Ε.Καλαβρύτων την ομάδα της Ζήριας αφού τη φιλοδώρησε με  πέντε γκολ και εξακολουθεί να καταδιώκει την πρωτοπόρο Δόξα Ελαιώνα.
Η ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση έδειξε οτι φέτος είναι για πολύ μεγάλα πράγματα. 
Τα τέρματα σημείωσαν οι Χρύσανθος Αλεξόπουλος στο 11΄ το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα ο Σενεγαλέζος Ντιούφ στο 22΄,  ο Ανδρέας Σταθόπουλος στο 51’ ο Γιάννης Νασιώτης στο 68’ και ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος στο 86’

Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν:  Παπαδημητρόπουλος, Θανόπουλος, Παπαγεωργίου, Αλεξόπουλος, Ε. Τζόβολος, Παπαδόπουλος, Γκεράρντ (72′ Μπαχάς), Μπερτσουκλής (61′ Νασιώτης), Βραχνιώτης (50′ Σταθόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.