HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Ελευσίνα το 1ο Πελοποννησιακό Συναπάντημα

Το 1ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαρτίου στην πόλη της Ελευσίνας.  Ένα ...

Το 1ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαρτίου στην πόλη της Ελευσίνας.  Ένα συναπάντημα χορευτών από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου που θα φτάσουν στην Ελευσίνα, καλεσμένοι του Συλλόγου Πελοποννησίων Ελευσίνας, θα χορέψουν, θα παρουσιάσουν ήθη και έθιμα της περιοχής τους, θα κεράσουν «καλούδια» και κρασάκι τους παρευρισκόμενους, θα δείξουν την ελληνική λεβεντιά και θα ανταλλάξουν αναμνηστικά με τις όμορφες παραδοσιακές στολές τους . Όλα αυτά σε μια συνάτηση που δεν έχει ξαναγίνει, αυτό το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαρτίου στην πόλη της Ελευσίνας. Η Πρόεδρος των Πελοποννησίων Ελευσίνας & χοροδιδάσκαλος κα Τριλίκη Ντίνα δήλωσε σχετικά: "Με ζωντανή μουσική θα χορέψουμε όλοι μαζί, θα γλεντήσουμε σε ένα υπέροχο, πιστεύουμε ,διήμερο που δουλεύουμε αρκετά άτομα συνεχώς για την επιτυχία του."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.