HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Καλαβρυτινοί Νέας Υόρκης γλέντησαν παραδοσιακά (Video)

Ελληνική Παραδοσική βραδιά είχαν χθες (14/3/15) το βράδυ οι Καλαβρυτινοί της Νέας Υόρκης που ποτέ δεν ξεχνούν την πατρίδα και το αποδεικνύο...


Ελληνική Παραδοσική βραδιά είχαν χθες (14/3/15) το βράδυ οι Καλαβρυτινοί της Νέας Υόρκης που ποτέ δεν ξεχνούν την πατρίδα και το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο. 
Η βραδιά διοργανώθηκε από την Καλαβρυτινή Αδελφότητα Νέας Υόρκης το «Λάβαρο του 1821» με πολύ μεγάλη συμμετοχή και με το κέφι να κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες. 
Η Καλαβρυτινή Αδελφότητα με έμβλημα το χρυσοκέντητο ιστορικό “Λάβαρο του 1821” συντηρεί την παράδοση του τόπου μας, είναι στήριγμα σε κάθε ομογενή μας και κρατά άσβεστη την αγάπη για τα ιστορικά Καλάβρυτα. Να σημειώσουμε οτι η Καλαβρυτινή Αδελφότητα Νέας Υόρκης το «Λάβαρο του 1821» ανοίγει κάθε χρόνο την μεγάλη παρέλαση στην 5η Λεωφόρο για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ενώ κάθε Δεκέμβριο θυμάται και τιμά τα θύματα της σφαγής των Καλαβρύτων στις 13 Δεκεμβρίου 1943. Παράλληλα έχει θεσμοθετήσει πλούσιες εκδηλώσεις κρατώντας ζωντανά τα Καλάβρυτα στην μακρινή Αμερική. Σημαντικό είναι το γεγονός οτι το Δ.Σ. του συλλόγου ανανεώθηκε με "νέο αίμα" με τα παιδιά των συμπατριωτών μας μεταναστών να συνεχίζουν και να δίνουν μεγαλύτερη ώθηση στις δράσεις του συλλόγου.
Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Κώστας Βασιλόπουλος απο το Βερσίτσι
Ο Βασίλης Ασημακόπουλος και Ο Φώτης Πετρόπουλος με το Λάβαρο του Συλλόγου (Και οι δυο απο το Πάος Καλαβρύτων)
 Αθηνά Πετροπούλου, Αμαλία Πετροπούλου του Θεοδώρου και Χριστίνα Βασιλοπούλου

Πρώτος στο χορό ο Φώτης Πετρόπουλος απο το Πάος, Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.