HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σαν σωματείο δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους ειδικευόμενους συναδέλφους που καταδικάστηκαν στη δίκη παρωδίας του "αλκοόλ". Αν...

Σαν σωματείο δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους ειδικευόμενους συναδέλφους που καταδικάστηκαν στη δίκη παρωδίας του "αλκοόλ". Αντίστοιχα εκφράζουμε τη θλίψη μας και την οργή μας για το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Μυτιλίνη συναδέλφου ειδικευόμενων. Και τα δύο περιστατικά στοχοποιούν τους ανθρώπους που δουλεύουν με τις χειρότερες συνθήκες στα Νοσοκομεία, με απλήρωτες εφημερίες, χώρις τα προβλεπόμενα ρεπό ενώ υποτίθεται οτι ταυτόχρονα να εκπαιδεύονται. Ενώ έχουν επιλέξει να μη μεταναστεύσουν και να δώσουν τη μάχη στα νοσοκομεία τους χώρας με τις αντίξοες συνθήκες αντί να αντιμετωπίζονται με σεβασμό, είναι τα πρώτα που δέχονται επιθέσεις ως κυματοθραύστης της δυσαρέσκιας ενώ είναι τα τελευταία που έχουν λόγο .
Διεκδικούμε την αξιοπρέπεια στη δουλειά μας, το δικαίωμα στην εκπαίδευση και αρνούμαστε να λειτουργούμε υπό καθεστώς τρομοκρατίας. Όλοι οι δήθεν λεβέντες να στρέψουν την οργή τους εκεί που υπάρχουν οι ευθήνες και όχι σε αυτούς και αυτές που εργάζονται για τη δημόσια υγεία. Σε αυτή την κατεύθηνση καλούμε όλους τους φορείς και το υπουργίο να λάβουν θέση.

Ο πρόεδρος Χριστοδούλου Παναγιώτης
Ο γραμματέας  Κυριακόπουλος Διονύσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.