HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δημοσιεύτηκε η Προκήρυξη του Τοπικού LEADER

Δημοσιεύτηκε σήμερα 19 Μαρτίου 2015 η 4η Προκήρυξη του Τοπικού μας Προγράμματος Προσέγγισης LEADER 2007-2013 .  Καταληκτική ημερομηνία ...

Δημοσιεύτηκε σήμερα 19 Μαρτίου 2015 η 4η Προκήρυξη του Τοπικού μας Προγράμματος Προσέγγισης LEADER 2007-2013Καταληκτική ημερομηνία της Προκήρυξης είναι η 19/5/2015.
Η προκήρυξη είναι η εξής:
Στο πλαίσιο του Άξονα 4 «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του εγκεκριμένου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ), εγκρίθηκε η εφαρμογή Τοπικού Προγράμματος LEADER στο Νομό Αχαΐας, φορέας υλοποίησης του οποίου είναι η «ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.», η οποία αποτελεί την Ομάδα Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.).
Mε την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η Ο.Τ.Δ. ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους επενδυτές - φυσικά και νομικά πρόσωπα - (Δικαιούχους) να υποβάλλουν προτάσεις για χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων, στο πλαίσιο της 4ης Προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER, σύμφωνα με τα παρακάτω στοιχεία:
Α. Προκηρυσσόμενος προϋπολογισμός, μέτρα, υπομέτρα και δράσεις
Ο ενδεικτικός συνολικός προϋπολογισμός της 4ης Προκήρυξης ανέρχεται στο ποσό των 1.447.035,75 €, και η αντίστοιχη ενδεικτική προκηρυσσόμενη δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 819.538,60 €.
Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά τα εξής μέτρα, υπομέτρα και δράσεις:

Β. Διάρκεια εφαρμογής Τοπικού Προγράμματος
Η καταληκτική ημερομηνία για την επιλεξιμότητα των δαπανών των έργων του Τοπικού Προγράμματος είναι η 31η Δεκεμβρίου 2015.
Γ. Λεπτομέρειες Εφαρμογής και Παραρτήματα της πρόσκλησης
Η περιοχή εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος, οι δράσεις που εντάσσονται στο Τοπικό Πρόγραμμα, οι τελικοί δικαιούχοι, οι επιλέξιμες δαπάνες, τα ποσοστά επιχορηγήσεων, οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής, οι προβλεπόμενες διαδικασίες και τα κριτήρια επιλεξιμότητας και επιλογής των προτεινόμενων επενδυτικών σχεδίων, καθώς και ο τρόπος και οι όροι υλοποίησης των έργων, περιγράφονται στην αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και στο ενημερωτικό υλικό, τα οποία μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι, μαζί με το φάκελο υποψηφιότητας, χωρίς αμοιβή, σε έντυπη ή/και ηλεκτρονική μορφή, είτε από τα γραφεία της ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. (Έδρα: Αγ. Αλεξίου & Ασημ. Φωτήλα - Καλάβρυτα, Υποκατάστημα: Πατρέως 16 - Πάτρα) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε από την ιστοσελίδα της Ο.Τ.Δ. (www.achaiasa.gr).
Δ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής - τόπος υποβολής επενδυτικών προτάσεων
Οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται στα γραφεία της ΑΧΑΪΑ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.: α) Αγ. Αλεξίου και Ασημ. Φωτήλα, 25001 - Καλάβρυτα (Έδρα) ή β) Πατρέως 16, 26221- Πάτρα (Υποκατάστημα), είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά, έως την 19/5/2015, ημέρα Tρίτη και ώρα 16:00 μ.μ.
Ισχύουσες είναι μόνο οι προτάσεις που θα παραληφθούν από την ΑΧΑΪΑ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. (Ο.Τ.Δ.) μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής επενδυτικών προτάσεων. Σε περίπτωση υποβολής με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά θα πρέπει ο φάκελος της πρότασης να περιέλθει ομοίως μέχρι την προαναφερθείσα ημέρα και ώρα με αποκλειστική ευθύνη των ενδιαφερομένων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με το περιεχόμενο της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΑΧΑΪΑ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. (Ο.Τ.Δ.) και στα τηλέφωνα 26920/24442-3, 2610-243042 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Για την «ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.»
Ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Π. LEADER 2007-2013
ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.