HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Η Εταιρεία Λογοτεχνών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Η Εταιρεία Λογοτεχνών σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών στα πλαίσια του κύκλου των φιλολογικών βραδινών, γιορτάζει και φέτο...

Η Εταιρεία Λογοτεχνών σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών στα πλαίσια του κύκλου των φιλολογικών βραδινών, γιορτάζει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στην αίθουσα του αναγνωστηρίου της, την προσεχή Δευτέρα 9η Μαρτίου και ώρα 7.μ.μ..
Η εκδήλωση περιλαμβάνει μικρή εισήγηση-ομιλία για το νόημα της γιορτής από πρόεδρο της Εταιρείας Λεωνίδα Μαργαρίτη και ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 7ου Ποιητικού Διαγωνισμού που προκήρυξε η Εταιρεία μεταξύ μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος καθώς και του διαγωνισμού καλύτερου, πρωτότυπου και ευρηματικού τίτλου ρεπορτάζ εφημερίδων.
Θα ακολουθήσει κύρια ομιλία του βραδινού από τον ποιητή και Δημοσιογράφο Σταύρου Ιντζεγιάννη με θέμα: « ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ ».
Θα γίνουν απαγγελίες ποιημάτων από γνωστούς ηθοποιούς και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων καθώς και απαγγελίες των βραβευμένων ποιημάτων από τις ίδιες τις ποιήτριες.
Τέλος θα γίνει η επίδοση των βραβείων του 7ου ποιητικού διαγωνισμού και του διαγωνισμού ρεπορτάζ.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.