HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα

Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων, άστατος θα είναι ο καιρός κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας με το Σαββατοκύριακο του Πά...

Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων, άστατος θα είναι ο καιρός κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας με το Σαββατοκύριακο του Πάσχα να δείχνει πως ο καιρός φτιάχνει .

Κυριακή των Βαΐων
Συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 6 εως 17 βαθμούς, στα κεντρικά από 8 εως 19 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 10 εως 20 με 21 βαθμούς κελσίου.

Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη
Άστατος προβλέπεται ο καιρός τις δύο πρώτες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας με βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια της χώρας και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Καλύτερος θα είναι ο καιρός στις νοτιοτερες περιοχές οπου εκεί η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Μεγάλη Τετάρτη, Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή
Βροχές και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται από την Μεγάλη Τετάρτη εως και την Μεγάλη Παρασκευή. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν σχεδόν σε όλη τη χώρα και κυρίως στις δυτικές, κεντρικές και βόρειες περιοχές της Ελλάδας αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου καθώς και στα Δωδεκάνησα.
Χιόνια θα πέσουν στα βουνά της δυτικής Μακεδονίας και της Πίνδου αλλά από 1300 με 1400 υψόμετρο και πάνω. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 2 εως 14 βαθμούς, στα κεντρικά από 5 εως 17 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 8 εως 19 βαθμούς κελσίου.

Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα
Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, όλα δείχνουν το Μεγάλο Σάββατο και κυρίως την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός βελτιώνεται με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και άνοδο της θερμοκρασίας, με πιθανότητες τοπικών βροχοπτώσεων, κυρίως στα βόρεια.

Ο Καιρός στα Καλάβρυτα
Weather Engine by Freemeteo.com
Παρ, 3 Απρ
Αραιή συννεφιά.14 oC / oC  με 12 km/h
Σαβ, 4 Απρ
Λίγα σύννεφα το πρωί, βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καρό για το υπόλοιπο της ημέρας.oC / oC  με 9 km/h
Κυρ, 5 Απρ
Συννεφιά το πρωί,  ασθενής βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ισχυρή βροχή αργά τη νύχτα.12 oC / oC  με 9 km/h
Δευ, 6 Απρ
Ισχυρή βροχή νωρίς το πρωί,  ασθενής βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συννεφιά τη νύχτα.11 oC / oC  με 24 km/h
Τρι, 7 Απρ
Συννεφιά το πρωί, ισχυρή βροχή για το υπόλοιπο της ημέρας.oC / oC  με 14 km/h
Τετ, 8 Απρ
Πιθανή χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πιθανή βροχή ή χιονόνερο αργά τη νύχτα.oC / oC  με 23 km/h
Πεμ, 9 Απρ
Ασθενής βροχή ή χιονόνερο.oC / oC  με 11 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.