HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξαγορά «Βερόπουλου» από «Σκλαβενίτη» με κέρδος για την «ΦΕΤΑ Καλαβρύτων»

Ανακοινώθηκε έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις η εξαγορά της αλυσίδας «Βερόπουλος» από τον «Σκλαβενίτη» και το μόνο που μένει...




Ανακοινώθηκε έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις η εξαγορά της αλυσίδας «Βερόπουλος» από τον «Σκλαβενίτη» και το μόνο που μένει είναι η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού που αναμένεται τις επόμενες ημέρες και οι ενέργειες για τον διαχωρισμό των δραστηριοτήτων και την ορθολογική αναδιάρθρωση των οικονομικών στοιχείων της «Βερόπουλος» στην Ελλάδα
Έτσι ως το τέλος του τρέχοντος έτους θα έχει ολοκληρωθεί η εξαγορά και η λειτουργία των καταστημάτων (185 καταστήματα «Βερόπουλος» σε όλη την Ελλάδα) με σήμα πλέον τον «Σκλαβενίτη». 

Η σημαντική αυτή εξέλιξη έχει μεγάλο αντίκτυπο και στα Καλάβρυτα αφού η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (νυν Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων) συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με την αλυσίδα «Σκλαβενίτης» διαθέτοντας τα προϊόντα της, κυρίως την παραδοσιακή Βαρελίσια Φέτα ΠΟΠ, προϊόν υψηλής ποιότητας που είναι γνωστή στο καταναλωτικό κοινό ως «ΦΕΤΑ Καλαβρύτων» ή «ΦΕΤΑ της Ένωσης ή του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων».
Ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων, σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com είναι απόλυτα έτοιμος για να αντεπεξέλθει στην αύξηση της παραγωγής αφού άμεσα μπορεί να αυξήσει την παραγωγή έως και 30% συνεχίζοντας να δουλεύει σε μονοβάρδια και διπλασιασμό της παραγωγή με επιπλέον βάρδια. Όσο για την προμήθεια γάλακτος από τους παραγωγούς αποτελεί πόλο έλξης, όχι μόνον για τους παραγωγούς των Καλαβρύτων αλλά όλων των περιοχών λόγω της πολύ καλής τιμής αγοράς που διαθέτει.
Με λίγα λόγια θα έχουμε, κέρδος για την κτηνοτροφία των Καλαβρύτων, αύξηση θέσεων εργασίας αλλά και κέρδος στους καταναλωτές που από το τέλος του έτους θα μπορούν να βρουν την φημισμένη Φέτα Καλαβρύτων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.