HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παραδοσιακό Καφεστιατόριο "Το Σοποτό" - Επιλογή χειμώνα - καλοκαίρι

Ο Βασίλης και η Μαρία, με πολλή μεράκι και όρεξη ανέλαβαν εδώ και δύο χρόνια περίπου το παραδοσικό καφενείο του Σοποτού και έδωσα...




Ο Βασίλης και η Μαρία, με πολλή μεράκι και όρεξη ανέλαβαν εδώ και δύο χρόνια περίπου το παραδοσικό καφενείο του Σοποτού και έδωσαν ζωή στο όμορφο και ιστορικό χωριό. Σ' αυτό το καφενείο ξεκουράστηκαν γενιές και γενιές, κάθισαν μεγάλες προσωπικότητες, ειπώθηκαν τα νέα της περιοχής, της Ελλάδας, έγινε σημείο αναφοράς για ντόπιους και περαστικούς. 
Διατηρώντας το παραδοσιακό χαρακτήρα του καφενείου, ο Βασίλης και η Μαρία, έδωσαν ταυτόχρονα και μια πιο νεανική νότα όπου οι ντόπιοι και οι περαστικοί μπορούν να απολαύσουν όλες τις ημέρες του χρόνου από καφέ και ποτό, μέχρι μεζεδάκια και καλό μαγειρευτό φαγητό.

Προτρέπουμε όλους τους συμπατριώτες και φίλους να στηρίξουν την προσπάθεια των νέων παιδιών η οποία είναι άκρως θετική όχι μόνο για το χωρίο αλλά και για όλη την γύρω περιοχή.
τηλ επικοινωνίας 2692061107

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.