HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε εφαρμογή το σχέδιο "ΑΕΤΟΣ" στην Αρκαδία

Το ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομίας με την κωδική ονομασία Α.Ε.Τ.Ο.Σ (Αστυνόμευση Επιτήρηση Τοπικών Οικισμών & Συνόρω...



Το ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομίας με την κωδική ονομασία Α.Ε.Τ.Ο.Σ (Αστυνόμευση Επιτήρηση Τοπικών Οικισμών & Συνόρων) έθεσε σε εφαρμογή το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο πλαίσιο της αντιεγκληματικής πολιτικής.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ενεργοποίηση (για αρχή) τεσσάρων κινητών αστυνομικών μονάδων στην Αρκαδία, την Εύβοια, τα Ιωάννινα και την Ξάνθη. Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένα οχήματα με κατάλληλο εξοπλισμό που στελεχώνονται από ένστολη ομάδα τριών αστυνομικών (τάξης-ασφάλειας-τροχαίας) και ακολουθούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιπολίας σε απομακρυσμένες περιοχές παρέχοντας επιτόπιες υπηρεσίες στους πολίτες.
Παράλληλα στο σχέδιο Α.Ε.Τ.Ο.Σ 150 οχήματα ειδικού τύπου με επίπεδη καρότσα διατίθενται σε υπηρεσίες για την αστυνόμευση και επιτήρηση ορεινών περιοχών, παραμεθόριων περιοχών στα σύνορα και σε ακριτικές περιοχές της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.