HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΕΡΤΕΖΗ - 3 Ιουλίου η "Γιορτή του Τσοπάνη"

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου στη Κέρτεζη Καλαβρύτων θα πραγματοποιηθεί "Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ". Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολι...


Την Παρασκευή 3 Ιουλίου στη Κέρτεζη Καλαβρύτων θα πραγματοποιηθεί "Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ". Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας"

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης θα έχει ως εξής:10-11μ.μ. Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα Κέρτεζης, Σκεπαστού, Κλειτορίας κ.α.
11.00 μ.μ. Απονομή πλακετών στους Κτηνοτρόφους του χωριού μας
11.15μ.μ. Θα ξεκινήσει η μουσική εκδήλωση με την υπέροχη ορχήστρα μας:Γιάννη Καψάλη,Τάκη Μπαλάση, Μαρίνα Παναγιωτοπούλου και φυσικά στο Κλαρίνο Μάκης Τσίκος!!!!! Θα υπάρχουν ψητές γουρνοπούλες,σουβλάκια καθώς και θα προσφερθεί ΔΩΡΕΑΝ Προβατίνα Βραστή...!!!! Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο του σχολείου ...ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ!!! Υπάρχει μεγάλος χώρος για παρκινγκ καθώς και Ξενώνες για όσους θέλουν να παραμείνουν στη Κέρτεζη....στο Αρχοντικό της Κέρτεζης και στα Ενοικιαζόμενα δωμάτια Κούρτη. Τηλέφωνα Επικοινωνίας 6937310674-6977016549-6972211176..
Σας Περιμένουμε Όλους και υποσχόμαστε μια όμορφη βραδιά..!!! Μην λείψει κανείς....!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.