HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βραβείο BEST GREEK HOTELS για το "Kalavrita Canyon Hotel & Spa"

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων του Ελληνικού Ξενοδοχειακού κλάδου και παρουσία της Αναπλ. Υπουργού Τουρισμού, κας. Έλενας Κουντουρ...


Με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων του Ελληνικού Ξενοδοχειακού κλάδου και παρουσία της Αναπλ. Υπουργού Τουρισμού, κας. Έλενας Κουντουρά, πραγματοποιήθηκαν στις 17 Ιουνίου τα Hospitality Awards 2015. 
H τελετή απονομής των βραβείων, αποτέλεσε το σημείο της μεγαλύτερης διοργάνωσης επιβράβευσης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Η Βράβευση διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα. 
Τα Hospitality Awards 2015 διοργανώθηκαν και θεσμοθετήθηκαν από την ETHOS EVENTS και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Στόχος της Εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη και η αναγνώριση μέσω των Βραβείων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που πρωτοπόρησαν κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο ενώ σε αυτά υπέβαλαν υποψηφιότητα ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα. Προϋπόθεση συμμετοχής στα βραβεία ήταν να έχουν όλα τα ξενοδοχεία ή οι επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων της χώρας, το ειδικό σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ. 
Στην κατηγορία BEST GREEK HOTELS και συγκεκριμένα για το BEST Greek Design Hotel Award, το ξενοδοχείο Kalavrita Canyon Hotel & Spa βραβεύτηκε με το SILVER AWARD. Οι νικητές των Βραβείων παρουσιάστηκαν από την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ethos Media S.A. κα. Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη, ενώ δεν θα μπορούσαν να αναδειχθούν χωρίς την πολύτιμη συμβολή των μελών της κριτικής επιτροπής των βραβείων, η οποία έχει ως εξής: 
• Αγγελική Βαρελά, Γενική Διευθύντρια Προβολής, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) • Γιώργος Βερνίκος, Γενικός Γραμματέας, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρησέων (ΣΕΤΕ) • Μενέλαος Δασκαλάκης, τ. Γενικός Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων • Αλέξιος – Μιχαήλ Δέφνερ, Διευθυντής του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού", Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας • Κώστας Παλασκώνης, Πρόεδρος, ΓΕ.ΠΟΕΤ • Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» • Αλέξανδρος Καλόμοιρος, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δ.Σ, ΣΕΣΜΑ • Βαγγέλης Στυλιανίδης, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, 3SK Στυλιανίδης Αρχιτέκτονες • Πάρις Τσάρτας, Καθηγητής Τουριστικής Ανάπτυξης, Πανεπιστήμιο Αιγαίου & Διευθυντής, Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τουρισμού, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο • Λύσανδρος Τσιλίδης, Πρόεδρος, Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATΤA)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.