HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ι.Μ.Καλαβρύτων - Ψηφιοποίηση και Ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας βάσει της υπ αριθμ 1500/27.05.2015 αποφάσεως του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, προκηρύσσει Δημόσι...



Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας βάσει της υπ αριθμ 1500/27.05.2015 αποφάσεως του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, προκηρύσσει Δημόσιο Διαγωνισμό με ανοιχτή διαδικασία, προϋπολογισμού δαπάνης διακόσιες σαράντα πέντε χιλιάδες εξακόσια είκοσι δύο ευρώ και τριάντα εννέα λεπτά (245.622,39€ ) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την υλοποίηση του έργου “Ψηφιοποίηση και Ανάδειξη του Πολιτιστικού αποθέματος της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ψηφιακές υπηρεσίες βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας» (MIS 494181), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση». Προσφορές που αφορούν επιμέρους τμήματα και όχι το σύνολο του έργου δεν θα γίνουν δεκτές και θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ενώπιον Επιτροπής Διενέργειας και Διεξαγωγής Διαγωνισμού με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών την 15η Ιουλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00π.μ. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένη προσφορά σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους που περιέχονται στην προκήρυξη.
O υποψήφιος Ανάδοχος πρέπει υποχρεωτικά να καταθέσει:
1. Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής της οποίας το ποσό θα πρέπει να καλύπτει σε ευρώ (€) ποσοστό 2% του προϋπολογισμού του Έργου (μη συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ). Συγκεκριμένα το ύψος της Εγγυητικής Επιστολής Συμμετοχής είναι τρεις χιλιάδες εννιακόσια ενενήντα τρία Ευρώ και ογδόντα έξι λεπτά, 3.993,86 €
2. Εγγυητική Επιστολή Καλής Εκτέλεσης Σύμβασης, το ύψος της οποίας αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% του συμβατικού τιμήματος μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
3. Για την καλή λειτουργία του Έργου, μετά την οριστική παραλαβή του, ο Ανάδοχος υποχρεούται να καταθέσει Εγγυητική Επιστολή Καλής Λειτουργίας σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, η αξία της οποίας θα ανέρχεται σε ποσοστό 2,5% του συμβατικού τιμήματος μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Προϋπολογισμός του έργου: 245.622,39€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%.
Διάρκεια του έργου: 2 μήνες
Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμού: 15/07/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 μ.μ.
Τόπος Διενέργειας Διαγωνισμού: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΩΝ 44 ΤΚ 25100 ΑΙΓΙΟ.
Πληροφορίες: κυρία Χρύσα Δημητρίου, Τηλ. 2691021777 Φαξ.: 00302691060127, e-mail: imkaigial@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.