HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ - Έφυγε από τη ζωή ο Χαρ Κ. Αθανασόπουλος τ.πρ.συλλόγου

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ – ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ – ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Έφυγ...

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ – ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ – ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Έφυγε από κοντά μας, ένας ξεχωριστός για το ήθος και τη δράση του άνθρωπος, που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή για τα χώρια μας Καμενιάνοι- Δροβολοβό και Δεσινό, από διάφορες θέσεις και ρόλους στα δρώμενα της πολιτιστικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας.
Ο Χαράλαμπος Αθανασόπουλος διακόνησε στο Σύλλογό μας από την ίδρυσή του μέχρι πριν λίγο καιρό, αφού ήταν από τους οραματιστές και ενσαρκωτές της δημιουργίας του, στις αρχές της δεκαετίας του 1970.
Από τις θέσεις του γραμματέα και του προέδρου ενσάρκωσε επίσης πολλές πρωτοπόρες ιδέες και δράσεις ανά την επαρχία τότε Καλαβρύτων, που αργότερα τις μιμήθηκαν και άλλοι Σύλλογοι του τόπου μας. Την θεσμοθέτηση των γνωστών πολιτιστικών εκδηλώσεων «Καμενιάνεια», γύρω στα 1982. Το ίδιο αργότερα έπραξε μαζί με άλλους συγχωριανούς για την δημιουργία του Λαογραφικού μας Μουσείου.
Ο Θουκυδίδης στον «Επιτάφιό» του εκφράζει το φόβο πως οι έπαινοι προς τους νεκρούς μπορεί να θεωρηθούν υπερβολικοί, γιατί ο θάνατος εξωραΐζει τους ανθρώπους. Λίγες είναι οι περιπτώσεις εκείνες που τα εγκώμια, έρχονται απλά να περιγράψουν την αλήθεια και ακόμα πιο σπάνιες οι περιπτώσεις, όπου τα λόγια είναι φτωχά για να αποδώσουν το πραγματικό έργο την εξαιρετική προσφορά συγκεκριμένων ανθρώπων, περίπτωση που αρμόζει στην απώλεια του επιτίμου προέδρου του Συλλόγου μας, Χαράλαμπου Αθανασόπουλου.
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Καμενιανιτών –Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», σε έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε τα κάτωθι:
Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία της ταφής του, να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό για σκοπούς που εκείνος στόχευε στο χωριό μας, να αναρτήσει το παρόν ψήφισμα στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο της περιοχής μας. Επίσης συνέταξε και επικήδειο λόγο τον οποίο θα αναγνώσει μέλος του Δ. Σ. του Συνδέσμου μας.
H Eξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 8 Ιουνίου και ωρα 11πμ στους Καμενιάνους 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ – ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ – ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.