HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ - Δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας Κοινωνικής δράσης

Το Τοπικό Συμβούλιο Κλειτορίας , μετά από απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση την 19/06/2015, προωθεί τη δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας ...



Το Τοπικό Συμβούλιο Κλειτορίας, μετά από απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση την 19/06/2015, προωθεί τη δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας Κοινωνικής δράσης στην Τοπική Κοινότητα Κλειτορίας.
Στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ Μετζέλος Δημήτριος, τονίζει:
Αναζητώντας πάντα τις καινούργιες κοινωνικές ανάγκες που προκύπτουν στον τόπο, προωθεί, την λειτουργία προγραμμάτων και οργανώνει την εθελοντική δράση στα πεδία κοινωνικών παροχών και υπηρεσιών που υπάρχουν ελλείψεις σε τοπικό επίπεδο.
Καλούμε όλους εκείνους που πιστεύουν πως μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, να προσέλθουν την Παρασκευή 26/06/2015 στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο καφενείο του Παναγιώτη Γιαννούλια «ΟΙ ΜΟΥΡΙΕΣ» προκειμένου να γίνουν τώρα εθελοντές, να γίνουν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Κοινωνικής δράσης της Τοπικής Κοινότητας Κλειτορίας.
ΕΚ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.