HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Εθελοντική Δράση "Όλοι Μαζί Μπορούμε"

Την Παρασκευή 26-6-2015 παρουσία Προέδρου Τοπικού Κλειτορίας Μετζέλου Δημήτρη και των μελών, Γιαννούλια Παναγιώτη , Μηλιτσόπουλου Δη...


Την Παρασκευή 26-6-2015 παρουσία Προέδρου Τοπικού Κλειτορίας Μετζέλου Δημήτρη και των μελών, Γιαννούλια Παναγιώτη, Μηλιτσόπουλου Δημήτρη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα τοπικά ζητήματα και η δημιουργία ομάδας εθελοντών για δράσεις, με πρώτη τον καθαρισμό των εισόδων του χωριού. 
Η ομάδα εθελοντών απαρτίζεται από τους:
Καραχάλιο Νικόλαο, Χαλβατζή Χρήστο, Λάμπρο Αποστόλη, Γιαννούλιας Δημήτρη, Μελιτσόπουλο Γεώργιο και πολλοί άλλοι κάτοικοι οι οποίοι θα δώσουν το παρών στην είσοδο του χωριού την Δευτέρα 29-6-2015 και ώρα 17:30.
Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Τοπικό Συμβούλιο Κλειτορίας: 
"Η όλη προσπάθεια έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου ο οποίος θα παραχωρήσει τά μέσα τα οποία θα χρειασθούν στή διαδικασία του καθαρισμού.
Όσοι συγχωριανοί έχουν την δυνατότητα να συμβάλλουν στην ενέργεια του Καθαρισμού τους περιμένουμε να δώσουν με το δικό τους τρόπο το παρών ….
Αναζητώντας πάντα τις καινούργιες κοινωνικές ανάγκες που προκύπτουν στον τόπο, προωθεί, την λειτουργία προγραμμάτων και οργανώνει την εθελοντική δράση στα πεδία κοινωνικών παροχών και υπηρεσιών που υπάρχουν ελλείψεις σε τοπικό επίπεδο.
Καλούμε όλους εκείνους που πιστεύουν πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα,στο τόπο μας να προσέλθουν προκειμένου να γίνουν τώρα εθελοντές, να γίνουν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Κοινωνικής δράσης της Τοπικής Κοινότητας Κλειτορίας.
ΕΚ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.