HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αμετάβλητο κράτησε τη ΕKT τον Μηχανισμό Στήριξης των Τραπεζών (ELA)

Αμετάβλητο διατηρεί, τον Μηχανισμό Στήριξης των Τραπεζών (ELA) η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσ...


Αμετάβλητο διατηρεί, τον Μηχανισμό Στήριξης των Τραπεζών (ELA) η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΤ η Τράπεζα της Ελλάδος υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για να "εγγυηθεί την χρηματοπιστωτική σταθερότητα".
Η απόφαση πάρθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση εν μέσω φημών ότι ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, απέστειλε τελεσίγραφο στην ελληνική κυβέρνηση για επιβολή μέτρων ελέγχου των κεφαλαιακών καταθέσεων μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Διαψεύδει ο Βαρουφάκης τα περί capital control
O Έλληνας ΥΠΟΙΚ αναφέρθηκε στην πιθανότητα ελέγχου εκταμιεύσεων από τις ελληνικές τράπεζες και το μέλλον του ευρώ, αλλά με παρέμβασή του διαψεύδει πως είναι στα σχέδια της κυβέρνησης το capital control.
Πώς έγινε η παρεξήγηση
Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μίλησε στο δημοσιογράφο και παρουσιαστή του BBC Mark Mardell τις κρίσιμες ώρες που αναμένεται η απόφαση της ΕΚΤ και οι φήμες οργιάζουν για κλείσιμο τραπεζών και έλεγχο εκροής κεφαλαίων. Ο Βρετανός παρουσιαστής πόσταρε ένα tweet με το οποίο προαναγγέλει τη συνέντευξη με τον Έλληνα πολιτικό και στην οποία όπως αναφέρει εκείνος μιλά για capital control, τράπεζες και το μέλλον του ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.