HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπ. Υγείας: Έως 13 Αυγούστου η εξόφληση των εφημεριών γιατρών και νοσηλευτικών

Μέχρι τις 13 Αυγούστου θα έχουν καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι δεδουλευμένες εφημερίες και υπερωρίες του προσωπικού του...

Μέχρι τις 13 Αυγούστου θα έχουν καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι δεδουλευμένες εφημερίες και υπερωρίες του προσωπικού του ΕΣΥ, των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ, για το δεύτερο τρίμηνο του 2015.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, στους λογαριασμούς IBAN των νοσηλευτικών ιδρυμάτων θα καταβληθούν 49.012.000 ευρώ για τις εφημερίες των γιατρών και 14.124.500 για τις υπερωρίες του λοιπού προσωπικού. 
Παράλληλα, επιχορηγούνται με 684.300 τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, με 7.500.000 τα Κέντρα Υγείας και με 2.550.000 το ΕΚΑΒ για την αποπληρωμή εφημεριών και υπερωριών του 2ου τριμήνου του 2015.
Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση "το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Περιφέρειες (Υ.ΠΕ) παρακολουθεί συστηματικά τη διαδικασία αναμόρφωσης των προϋπολογισμών των νοσοκομείων και την έκδοση των απαραίτητων χρηματικών ενταλμάτων έτσι ώστε μέχρι την 13η Αυγούστου να έχουν καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι δεδουλευμένες εφημερίες και υπερωρίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.