HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Λειβάρτζι και Κλειτορία οι "Ταξιδευτές της Πρόζας" (25 και 26 Ιουλίου 2015)

Η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας "Ταξιδευτές της Πρόζας" με τη χορηγία και την βοήθεια του Δήμου Καλαβρύτω...


Η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας "Ταξιδευτές της Πρόζας" με τη χορηγία και την βοήθεια του Δήμου Καλαβρύτων θα βρεθούν το Σάββατο και Κυριακή, 25 και 26 Ιουλίου αντίστοιχα, στο Λειβλάρτζι και στην Κλειτορία. 
Στο Λειβάρτζι
Οι Ταξιδευτές θα ταξιδέψουν στο χωριό της καρδιάς τους, το Λειβάρτζι, το Σάββατο 25 Ιουλίου,καλεσμένοι από τους Λειβαρτζινούς Συλλόγους Αθηνών και Πατρών. Ιδιαίτερα ευχαριστώ από τους Ταξιδευτές στον Πρόεδρο των Αθηνών κ.Παναγιώτη Φράγκο καθώς και στον Πρόεδρο των Πατρών κ.Βασίλη Θούα
Στην Κλειτορία 
Την Κυριακή στις 26 Ιουλίου, θα δώσουν μία ξεχωριστή και τελευταία παράσταση για την θεατρική καλοκαιρινή περίοδο 2015, στην Κλειτορία. Η παράσταση δίνεται για να τιμήσει η ομάδα έναν μεγάλο φίλο των Ταξιδευτών, τον εκπαιδευτικό και πρώην Πρόεδρο της Κλειτορολευκασίων Πάτρας, τον αείμνηστο Σπύρο Μαρίνη. Οι Ταξιδευτές καλούν όλους όσους γνώριζαν τον ξεχωριστό άνθρωπο, δάσκαλο και παιδαγωγό να τιμήσουν με την παρουσία τους στην παράσταση, τη μνήμη του. 
Πολλά ευχαριστώ επίσης από τους Ταξιδευτές εκτός βέβαια από το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά και στους Αντιδημάρχους καθώς και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων που μερίμνησαν και παρά τις πραγματικά δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι βοήθησαν ώστε να ανεβούν οι Ταξιδευτές για τις δύο αυτές παραστάσεις στα Καλάβρυτα. Παράλειψη θα ήταν να μην ευχαριστήσει επίσης η Ομάδα τους Αντιδημάρχους κ.Δημήτρη Χουλιάρα και κ.Νικόλαο Μαγκαφά που τα τελευταία χρόνια στηρίζουν και φροντίζουν οι Ταξιδευτές να ανεβαίνουν στα χωριά του τόπου τους και να προσφέρουν το γέλιο και ευχάριστες στιγμές που όλοι έχουμε ανάγκη. Επίσης, πολλά ευχαριστώ στον Πρόεδρο της 'Ενωσης Καλαβρυτινών και Δημοτικό Σύμβουλο Καλαβρύτων κ.Νίκο Μαντά για την αμέριστη στήριξη στους Ταξιδευτές. Τέλος ευχαριστούμε την οικογένεια του αείμνηστου Σπύρου Μαρίνη όπως και τους: Αντιδήμαρχο Κλειτορίας κ. Καρρά, τον Πρόεδρο το Τοπικού Διαμερίσματος Κλειτορίας κ.Μεντζέλο, τον Πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας κ.Κοτσιά και τον υπεύθυνο του Ξενώνα Κλειτορίας κ.Νικόλαο Τσάμη.
Η παράσταση που θα δώσουν οι Ταξιδευτές έχει τον τίτλο "Ανχέσμου 210" και πρόκειται για τρία μονόπρακτα του Νικ.Λάσκαρη, "Πνευματισμός", "Μις 'Εβανς" και "Καινούργιο σπίτι". Τρία μονόπρακτα που θα κάνουν τον κόσμο να διασκεδάσει και να περάσει όμορφα. Οι Ταξιδευτές καλούνε όλους τους Καλαβρυτινούς να έρθουν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις. Υπεύθυνη της Ομάδας η κ.Αφροδίτη Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου.
(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.