HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σύσκεψη Δημάρχων Αχαΐας για κοινωνικές δομές και διαχείριση απορριμμάτων

Η κατά το δυνατόν ενίσχυση και οργάνωση των κοινωνικών δομών των Δήμων της Αχαΐας, όπως και η διαμόρφωση πρότασης για τη διαχείρισ...




Η κατά το δυνατόν ενίσχυση και οργάνωση των κοινωνικών δομών των Δήμων της Αχαΐας, όπως και η διαμόρφωση πρότασης για τη διαχείριση των απορριμμάτων σε επίπεδο νομού, αποτελούν την ατζέντα της συνάντησης των 5 δημάρχων της Αχαΐας που πραγματοποιείται αύριο Τρίτη στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο της Πάτρας.
Την είδηση έδωσε μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως η δεύτερη αυτή συνάντηση σε επίπεδο δημάρχων θα αποτελέσει σημείο τοποθετήσεων ιδιαίτερα για το ζήτημα της πρότασης που πρέπει να κατατεθεί για τη διαχείρηση των απορριμμάτων. “Πιστεύω ότι μπορεί να μην λάβουμε απόφαση αύριο αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας αν χρειαστεί θα ξανασυναντηθούμε, μέχρι να καταλήξουμε κάπου. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου πρέπει να έχουμε υποβάλει την πρότασή μας, προκειμένου να εισαχθεί στο περιφερειακό συμβούλιο για έγκριση”.
Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Αιγιαλείας έχει δηλώσει πως αν τελικά δεν επιτευχθεί συμφωνία για κοινή πλεύση μεταξύ και των 5 δημάρχων, η Αιγιάλεια προτίθεται να προχωρήσει σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων για ξεχωριστή πρόταση. Τέλος, αναμένεται η έγκριση από την Ενιαία Αρχή Συμβάσεων, για τη διεξαγωγή της διαδικασίας διαπραγμάτευσης για τη μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου, μιας και έχει λήξει η συνεργασία με την εταιρεία που είχε αναλάβει το έργο. Μετά την έγκριση, που αναμένεται μέσα σε αυτή τη βδομάδα, ακολουθεί έγκριση του θέματος από το Δημοτικό Συμβούλιο, ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής της διαπραγμάτευσης, έγκριση αποτελέσματος, έγκριση από την Περιφέρεια και έναρξη εργασιών από τον ανάδοχο. Απελπιστική γραφειοκρατία δηλαδή -όπως πάντα.
ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.