HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων παρουσία του Δημάρχου

Με πρωτοβουλία και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, ο πρόεδρος της της Τοπικής Κοινότητας Καστριών, Χαράλαμπος Γκλαβάς , συγκάλεσε ...


Με πρωτοβουλία και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, ο πρόεδρος της της Τοπικής Κοινότητας Καστριών, Χαράλαμπος Γκλαβάς, συγκάλεσε λαϊκή συνέλευση των κατοίκων χθες 12 Αυγούστου 2015 στις 8μμ. Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα της πλατείας του χωριού για ενημέρωση και συζήτηση πάνω σε σημαντικά θέματα πού αφορούν χωριό, ώστε να ληφθούν αποφάσεις και να καθοριστούν ενέργειες για το μέλλον, την πρόοδο, την ανάπτυξη του Χωριού μας και γενικότερα την αναβάθμιση της περιοχής.
Στην συνέλευση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παπαδάτου και Χουλιάρας, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Χαρ.Γκλαβάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θ. Αναγνωστόπουλος, ο τ. πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης των Σπηλαίου Λιμνών κ. Γ.Γκλαβάς και πολλοί άλλοι. 
Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, το θέμα του νερού και της ποιότητας του, το ζήτημα του ξενώνα και η εξεύρεση τρόπου αξιοποίησης ή πώλησης του (έχει εκτιμηθεί με το ποσό των 160χιλ ευρώ), η τουριστική προβολή του Σπηλαίου των Λιμνών και η αξιοποίηση του πρώην χώρου εστιατορίου που έληξε η σύμβαση του με ιδιώτη. Για το τελευταίο υπάρχει προγραμματισμός ωστε να γίνει μουσείο σε συνεργασία με το γεωπάρκο με σκοπό την προβολή του Σπηλαίου και των χώρων του που ακόμα δεν έχουν αξιοποιηθεί. Τέλος συζητήθηκαν και επι μέρους τοπικά ζητήματα με την δέσμευση του Δημάρχου οτι θα κάνει ότι είναι δυνατόν σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο και τους φορείς, ωστε να λυθούν τόσο τα προβλήματα του χωριού όσο και να αξιοποιηθεί και να προβληθεί ο φυσικός πλούτος των Καστριών με στοχευμένες ενέργειες.  
ρεπορτάζ: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
φωτο: Γιώτα Γκλαβά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.