HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΧΟΥΡΙ - Εθελοντικός καθαρισμός - καλλωπισμός του χωριού (φωτο)

Μετά από πρόταση που διατυπώθηκε απο τον πρόεδρο του Λεχουρίου, κ. Γεώργιο Βασιλόπουλο και τους δημότες Νικόλαο Δέδο και Βασίλειο Θε...


Μετά από πρόταση που διατυπώθηκε απο τον πρόεδρο του Λεχουρίου, κ.Γεώργιο Βασιλόπουλο και τους δημότες Νικόλαο Δέδο και Βασίλειο Θεοχάρη οργανώθηκε η ημέρα καθαρισμού του χωριού μας, με εθελοντική εργασία. Η ανταπόκριση απο τους δημότες του χωριού ήταν μεγάλη, όπως επίσης και η όρεξη για δουλειά. Η αρχή του χωριού μας ζήτησε απο τον Δήμο Καλαβρύτων (αντιδήμαρχο Αροανίας κ. Παναγιώτη Λιακόπουλο) τη βοήθεια του δήμου σε εργάτες,  αλλά κυρίως σε εργαλεία (θάμνο κοπτικά, φτυάρια, τσάπες, κλπ) και υλικά (καύσιμα, ασβέστες, κλπ) τα οποία και προσφέρθηκαν άμεσα. 
Έτσι λοιπόν το Σάββατο 8  και τη Δευτέρα 10 Αυγούστου αρκετοί εθελοντές μαζεύτηκαν να προσφέρουν ώστε να καθαριστεί το χωριό μας. Πρώτη φορά μετά απο 20-25 χρόνια έγινε μια τόσο μεγάλη σε μέγεθος προσπάθεια, πρώτη φορά που άνθρωποι κάθε ηλικίας και κάθε κοινωνικής τάξης δούλεψαν μαζί με τόση θέληση, πρώτη φορά που άνθρωποι έκαναν στην άκρη τις προσωπικές διαφορές και δούλεψαν μαζί απολύτως συντονισμένα για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που με μια βόλτα στους δρόμους του χωριού μας θα καταλάβετε αμέσως. 
Συγχαρητήρια σε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου ώστε να γίνει θεσμός η μέρα καθαρισμού- εθελοντισμού στο Λεχούρι. Σίγουρα θα ξεχάσουμε κάποιους και ζητάμε συγνώμη αλλά αξίζει να αναφέρουμε κάποια ονόματα ανθρώπων που συμμετείχαν: Γεώργιος Βασιλόπουλος (πρόεδρος), Χαράλαμπος Οικονόμου (συνταξιούχος), Νικόλαος Δέδος (συνταξιούχος), Γεώργιος Ρόδης (καθηγητής), Νεκτάριος Κυριαζής (κτηνοτρόφος), Νικόλαος Βούλγαρης (κτηνοτρόφος), Βασίλειος Θεοχάρης (ιδιοκτήτης επιχείρησης στο χωριό), Νικόλαος Σκιτζής (ιδιωτικός υπάλληλος), Βασίλειος Βλάχος (φοιτητής), Ανδρέας Καζαζάκης (αυτο απασχολούμενος), Κωνσταντίνος Θεοχάρης (στρατιωτικός) κ.α.
(πατήστε στις φωτό για μεγέθυνση)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.