HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μακελλαριάς Καλαβρύτων (φωτο)

Πλήθος πιστών κατέκλυσαν το ιστορικό και πλήρως ανακαινισμένο μοναστήρι της Παναγίας της Μακελλαριάς Καλαβρυτων για την εορτή της Κ...


Πλήθος πιστών κατέκλυσαν το ιστορικό και πλήρως ανακαινισμένο μοναστήρι της Παναγίας της Μακελλαριάς Καλαβρυτων για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Στον αρχιερατικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά και του βοηθού Δημάρχου κ. Μαγκαφά. Μετά ο πέρας του Εσπερινού, κλήρος και λαός, έψαλλαν τα εγκώμια στην Υπεραγία Θεοτόκο, ακολούθησε περιφορά του Επιταφίου και η Ιερά Αγρυπνία. Ανήμερα της εορτής τελέστηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια η πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Οι προσκυνητές που είχαν την ευλογία να παραβρεθούν, εκτός της ψυχικής ανάτασης, απόλαυσαν και την άψογη φιλοξενία από τις μοναχές του Μοναστηριού που τα είχαν όλα στην εντέλεια!
H Παναγία Βοήθεια σε όλους μας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.