HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Όμιλος που θα αγωνιστεί η Α.Ε.Καλαβρύτων

Συγκροτήθηκαν οι όμιλοι της Β΄κατηγορίας του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ που φέτος συμμετέχει και η ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων.  Η ομάδα των Κα...


Συγκροτήθηκαν οι όμιλοι της Β΄κατηγορίας του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ που φέτος συμμετέχει και η ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων. 
Η ομάδα των Καλαβρύτων θα συμμετάσχει στο β΄όμιλο που θα έχει 15 ομάδες, λόγω μη συμμετοχής του Αιγιέα/Άρη την τελευταία στιγμή, αλλά με το Πάτραι να παίρνει την θέση του, με την άνοδο να είναι στις δύο πρώτες ομάδες και τον υποβιβασμό στις τρεις τελευταίες.
Αναλυτικά οι δύο όμιλοι έχουν ως εξής :
Α' ΟΜΙΛΟΣ (16ομάδες) : Απόλλων Εγλυκάδας, Αστέρας Μιντιλογλίου, Φωστήρας Οβρυάς, Λιμνοχώρι, Άρλα, Κεραυνός Μιτόπολης, Τριταιϊκός, Φαραϊκός, Ολυμπιακός Πατρών, Αστέρας Τσουκαλεϊκων, Απόλλων Βίδοβας, Άρης Κάτω Αχαϊας, Δίας Πατρών, Δόξα Χαλανδρίτσας, ΑΟ Θέας, Παναχαϊκός.
Β’ ΟΜΙΛΟΣ (15ομάδες) : Αναγέννηση/Αίας, Αχιλλέας Καμαρών, Πανιώνιος/Αχιλλέας, Ποσειδώνας, Αχαιός Σαραβαλίου, Πάτραι 2008, Νίκη Προαστείου, Πολύτεκνος, Δαβουρλής, Αετός Πατρών, Αστέρας Τέμενης, Δόξα Ελαιώνα, Καλάβρυτα, Μέγας Δικέφαλος, ΑΕ Πάτρα 2005.
Η κλήρωση όλων των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στον χώρο «Εις το Έπακρον» (7 μ.μ.) στο Μιντιλόγλι. Εκεί θα τιμηθούν οι Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Ρουγκάλας, Σπύρος Βασιλόγιαννης, Νίκος Παπαγιαννόπουλος, Χάρης Καρασαββίδης, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.