HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΕΙΡΕΣ: Το τουρνουά Ποδοσφαίρου - Μια διοργάνωση θεσμός με μεγάλη επιτυχία

Με πραγματικά μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε (18/8/2015) στο θαυμαστό γήπεδο ποδοσφαίρου Αγίου Βασιλείου Σειρών με τον εξαίσιο χορτοτάπητα ...


Με πραγματικά μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε (18/8/2015) στο θαυμαστό γήπεδο ποδοσφαίρου Αγίου Βασιλείου Σειρών με τον εξαίσιο χορτοτάπητα (και αυτό-όπως και το γήπεδο μπάσκετ- έργο του εξαιρετικά δραστήριου Συλλόγου Σειραίων Αττικής "Η Ανάληψη του Σωτήρος') , το Τουρνουά 5Χ5 στο ποδόσφαιρο. Μεγάλο πλήθος κόσμου παρακολούθησε και αυτές τις αγωνιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, που πέραν του ότι 'σφύζουν από ζωή', συνενώνουν τους πολίτες και προσφέρουν άρωμα Πολιτισμού σε όλη την Επαρχία Καλαβρύτων (και όχι μόνον).
Οκτώ (8) ομάδες μεγάλων και (χωριστά) δύο (2) παιδιών, έλαβαν μέρος στο 3ήμερο Τουρνουά, το οποίο διαιτήτευσε με πλήρη επιτυχία ο Γιώργος Κουγιάς και ιατρικά κάλυψε ο Δρ Νικόλαος Χ. Ραζής
Για την ιστορία, το Τρόπαιο κατέκτησε η ομάδα του Λειβαρτζίου, που στον τελικό επικράτησε των Μαζαιίκων (Κλειτορίας) με 3-2. Νικητές και ηττημένοι, έλαβαν βαρύτιμα μετάλλια και κύπελλα, προσφορά του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και άθλησης Δήμου Καλαβρύτων (που με τον ξεχωριστό Πρόεδρό του Ευθύμιο Τζόβολο, στέκεται δίπλα και προσφέρει σε κάθε σχετικά προσπάθεια).
Στις απονομές, ανάμεσα σε άλλους, συμμετείχε ο εξαίρετος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λιακόπουλος (που εξήρε την συμμετοχή όλων στις εκδηλώσεις μπάσκετ και ποδοσφαίρου) και η απαράμιλλη-αεικίνητη Πρόεδρος του Συλλόγου Δήμητρα Κωνσταντινίδου (που προανήγγειλε επέκταση των εκδηλώσεων από του χρόνου).
Να σημειώσουμε οτι τόσο στο τουρνουά μπασκετ, όσο και στο τουρνουά ποδοσφαίρου την ιατρική κάλυψη προσέφερε όπως πάντα εθελοντικά ο γιατρός μας δρ. Νικόλαος Ραζής που η συνεισφορά του στα δρώμενα της επαρχίας μας είναι τεράστια και τον ευχαριστούμε θερμά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες (!!!) τις Αυγουστιάτικες ημέρες, επί πάμπολλες ώρες, παιδιά και νέοι πλημμύριζαν τα δύο γήπεδα (που με τόσους κόπους και θυσίες κατασκευάστηκαν), χαρίζοντας χαρούμενες φωνές και ζωντάνια που τόσο έχει ανάγκη η Μαρτυρική και Ηρωική μας Επαρχία. 
Την ομάδα του Λειβατζίου υποδέχθηκαν με ξέφρενους πανηγυρισμούς στο χωριό οι συχωριανοί τους και ακολούθησε γλέντι στο "Γρέκι" με τον Νεκτάριο και τον Γιάννη να δίνουν τον τόνο στο κέφι.
................
Αν, η Επαρχία μας διέθετε όλο το χρόνο και 10-12 άλλους τέτοιους Ανθρώπους, τότε θα ήταν -μακράν- η καλύτερη και σημαντικότερη Πολιτιστική κυψέλη της Ελλάδας μας. Είθε ο Θεός να τους έχει πάντα καλά και με υγεία: τους χρειαζόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.