HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στη Βουλή τo Tρίτο Μνημόνιο και η δέσμη μέτρων (δείτε ολόκληρο το νέο Μνημόνιο)

Την επαναλειτουργία του κοινοβουλίου για να συζητηθεί το νομοσχέδιο για τη συμφωνία με τους Θεσμούς αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Διάσκε...


Την επαναλειτουργία του κοινοβουλίου για να συζητηθεί το νομοσχέδιο για τη συμφωνία με τους Θεσμούς αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Διάσκεψη των Προέδρων, κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης, η οποία χαρακτηρίστηκε από εντάσεις και αντεγκλήσεις. Η συζήτηση για το νομοσχέδιο θα ξεκινήσει σήμερα 13 Αυγούστου 2015, στις 09:30 στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής, και στη συνέχεια - και αφού συνεδριάσει η Διάσκεψη των προέδρων και υπάρξει η σχετική ημερήσια διάταξη - θα συνεχιστεί η διαδικασία της συζήτησης στην Ολομέλεια.
Το σχέδιο νόμου υπογράφουν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, 8 υπουργοί και 7 αναπληρωτές υπουργοί και είναι κείμενο 84 σελίδων με τίτλο «Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης».
Το μνημόνιο συνάπτεται μεταξύ του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, της ελληνικής κυβέρνησης, της ΤτΕ και του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Ολόκληρο το κείμενο του Τρίτου Μνημονίου διαβάστε το ΕΔΩ
και την Έκθεση συνεπειών ρύθμισης ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.